Satış 🔥 15 Kişi Getir, 125 TL’lik Pro Moderasyon Botunu Bedavaya Kap! 🔥

ry_nex#0
Byte Yazılım ailesi! 👋

Şimdi size şahane bir fırsattan bahsedeceğim. Eğer 15 gerçek, aktif ve kesinlikle yan hesap, kaçak getirme, izinsiz reklam gibi “üçkağıtçı” yollarla gelmemiş kişiyi sunucumuza kazandırırsanız, 125 TL değerindeki Pro Moderasyon Botu tamamen ücretsiz sizin olacak! 🆓🎉

Şimdi, “Tamam da biz bunu nasıl alıyoruz?” diye soran dostlarım, işte olay şu şekilde ilerliyor:

1️⃣ 15 kişiyi sunucuya davet edin. (Ama bak tekrar söylüyorum, yan hesap YOK!, “kanka bi sunucuya gir çıkar, davet lazım” muhabbeti YOK!, DM’den rastgele insanlara ''La gel bedava bot var'' demek YOK Adam akıllı, gerçekten sunucuda vakit geçirecek kişiler lazım. 😉)
2️⃣ Bu işi başardıysanız, aktifsem beni (@ry_nex), yoksa aktif bir yetkiliyi etiketleyin.
3️⃣ Yetkili, davetlerinizi kontrol edip size “Ödül Bekliyor” rolünü verecek. (Bu noktada artık VIP Bekleme Bölümüne hoş geldiniz. 🤝😎)
4️⃣ Sonrasında tek yapmanız gereken sabır. (Evet, zor biliyorum ama ödül büyük. 😂)
5️⃣ Ben aktif olduğumda bu rolü alan herkese botunu teslim ediyorum, sonra da rollerini kaldırıyorum.

Olay bu kadar net ve basit! Hem sunucuya tatlı mı tatlı yeni insanlar kazandırıyorsunuz, hem de işinize yarayacak sağlam bir botu bedavaya kapıyorsunuz. Daha ne olsun? 😏

Hadi bakalım Byte Yazılım ailesi, kimler bu fırsatı değerlendirecek? 🚀

🎯 İletişim için: |

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)