- sqbey
1 Kişilik Ortak / Ekip Arkadaşı Aranıyor
Aktif olarak 100K+ satış hacmine ulaşmış, 2016’dan beri e-ticaret ve dijital projeler üzerinde çalışan bir yapıyım. Süreç boyunca birçok başarılı satış ve proje gerçekleştirdim ve mevcutta düzenli gelir üreten bir sistemim var.
İşler büyüdüğü için süreci tek başıma yönetmekte zorlanıyorum. Bu nedenle, birlikte sistemi daha ileriye taşıyabileceğim 1 ciddi ekip arkadaşı arıyorum.
Aradığım kişi:
Bu bir maaşlı iş değil, bir ortaklık modelidir. Mevcut bir gelir sistemi vardır ve amaç birlikte büyüyerek kazancı artırmak ve adil şekilde paylaşmaktır.
Sadece ciddi ve gerçekten bu işi bilen kişiler iletişime geçsin. Boş veya ilgisiz mesajlara dönüş yapılmayacaktır.
İletişim: iletisim@elitclub.store
Detaylı bilgi:
Discord
Aktif olarak 100K+ satış hacmine ulaşmış, 2016’dan beri e-ticaret ve dijital projeler üzerinde çalışan bir yapıyım. Süreç boyunca birçok başarılı satış ve proje gerçekleştirdim ve mevcutta düzenli gelir üreten bir sistemim var.
İşler büyüdüğü için süreci tek başıma yönetmekte zorlanıyorum. Bu nedenle, birlikte sistemi daha ileriye taşıyabileceğim 1 ciddi ekip arkadaşı arıyorum.
Aradığım kişi:
- Yapay zeka ve otomasyon konularına hakim veya öğrenmeye açık
- Web geliştirme ve veritabanı sistemlerinde deneyimli
- Sorumluluk alabilen, işi sahiplenen
- 20 yaş ve üzeri
- Uzun vadeli düşünebilen, disiplinli
Bu bir maaşlı iş değil, bir ortaklık modelidir. Mevcut bir gelir sistemi vardır ve amaç birlikte büyüyerek kazancı artırmak ve adil şekilde paylaşmaktır.
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.