Yardım youtubede nasıl içerik üretebilirim

ahmetboldu
herkese merhaba ben 7 yıldır youtubede içerik üretmek ile uğraşıyorum
nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok
youtubede ne tür içerkiler izlenir

• Beğen
Tepkiler: fahri
fahri#7575
Ne tür içeriklerin izlendiğinden fazla ne tür içerikler yapabildiğinin önemi var, kaliteli iş yapanlar geç olsa dahi elbet bir gün hedef kitlesine ulaşır ve patlama yaşar, o yüzden neyi en kaliteli ve severek yapıyorsan ona başla. Kaliteli olmaz ise kanalların diğer çöp kanalların arasında kaybolur gider.

harryzzers#7700
Eğer ki gerçekten içerik üretmek istiyorsan sevdiğin oyun ile başlayabilirsin.

Oyun videoları çekmeye başlayabilirsin, fakat sesli bir şekilde. Not defterine ya da oyun chatina yazı yazarsan sıkıcı olur. 😆

İşine yaradıysa oylamayı unutma! :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetboldu
Wizzy#9237
Ne tür içeriklerin izlendiğinden fazla ne tür içerikler yapabildiğinin önemi var, kaliteli iş yapanlar geç olsa dahi elbet bir gün hedef kitlesine ulaşır ve patlama yaşar, o yüzden neyi en kaliteli ve severek yapıyorsan ona başla. Kaliteli olmaz ise kanalların diğer çöp kanalların arasında kaybolur gider.
aynen öyle bide hiç vazgeçme işini ne kadar iyi yapıyorsan o kadar çabalaman gerekli

kimsesizbirisi3169_
herkese merhaba ben 7 yıldır youtubede içerik üretmek ile uğraşıyorum
nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok
youtubede ne tür içerkiler izlenir
kanka bence minecraft videosu çek çok iyi tutar veya gta 5 tarzı oyunlarda çekebilirsin ama benim tavsiyem sana minecraft çekmendir ama ben kendi tavsiyemi derim sen ne yapmak istersen sana kalmış tabi..... ✰ iRhodes17#2137

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi