Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Method YouTube Method Pack

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

METHOD İÇERİĞİ:
Screenshot_11.png

PACK:
"YouTube Method Pack"i İndirebilirsiniz

VIRUSTOTAL:
"VirüsTotal Verilerine"
Göz Atabilirsiniz

NOT: Konuya, RAR Formatında Dosya Yüklenmediği İçin MediaFire'a Koydum

NOT 2:
Methodların Hala Çalışıp/Çalışmadığını Bilmiyorum, Deneyip Görmeniz Lazım

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bu packleri bu şekilde tek tek paylaşmak yerine direkt olarak toplu bir pack yapıp paylaşman daha iyi olacaktır.

Konu Sahibi

deleteduser

Bu packleri bu şekilde tek tek paylaşmak yerine direkt olarak toplu bir pack yapıp paylaşman daha iyi olacaktır.
Haklısın, aklıma geldi ama hepsini birleştirince RAR boyutu çok büyük oluyor. Sıkıştırma yapsam bile çok bir şey fark etmiyor

Her dosyanın boyutuna teker teker bakıp, üçerli yada dörderli gruplara da ayıramayacağıma göre tek tek paylaşmak en iyisi gibi

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Haklısın, aklıma geldi ama hepsini birleştirince boyutu çok büyük oluyor. Her dosyanın boyutuna teker teker bakıp üçerli yada dörderli gruplara da ayıramayacağıma göre tek tek paylaşmak en iyisi gibi
Boyutu yüksek upload sitelerine yüklemeyi deneyebilirsin, eminim işe yarayacaktır.

Konu Sahibi

deleteduser

Boyutu yüksek upload sitelerine yüklemeyi deneyebilirsin, eminim işe yarayacaktır.
Onu da denedim 😄

Hangi boyutu yüksek upload sitesini denediysem "24-28 Saat" aşağısı bir upload süresi vermedi ki modemim "Fiber Modem" olarak geçiyor

Moderatör tarafından düzenlendi:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Onu da denedim DGQEYDFGWEUIFHJWE

Hangi siteyi denediysem "24-28 Saat" aşağısı bir upload süresi vermedi ki modemim "Fiber Modem" olarak geçiyor
Direkt olarak mesela 3-3-3-3 gibi packleri aynı anda paylaşabilirsin, göz kararı bölersin bir şekilde.

• Bilgi