Queaxtra#6164
Herkese merhaba, bugün sizlere Wizgg botunu tanıtacağım. Hiç uzatmadan başlayalım.

Wizgg botu 28 Ekim 2021 tarihinde yapılmaya başlanan bir Discord Backup botudur. Bir aralar yaşanan problemler yüzüne bot bir kaç ay kapalı bu yüzden kullanım sayısı baya bir azaldı.

Açıldıktan sonraki kullanan sunucu ve kullanıcı sayısı;
Ch31p1P.png

Peki bu botun işlevi nedir diye soranları duyar gibiyim. Kendisi basit ve hızlı bir şekilde sunucu yedeği alacağınız bir bottur. Yaptığı işi hızlı bir şekilde size sunmaktadır. Peki neleri kayıt ediyor hemen bahsedeyim; sunucu rollerini, sunucu kanallarını, sunucu emojilerini, sunucu ismini ve sunucu logosunu kayıt eder. Kayıt ettiği kanalları olduğu kategoriye oluşturmaktadır. Yani sizin sonradan bir elleme yapmanıza gerek yoktur. Bu arada oluşturduğunuz her yedeğe farklı farklı kodlar vermektedir. Yani kodları kafanızdan sallayamazsınız. (Eğer Premium sistemi gelirse bu kodları değiştirme özelliği de gelebilir.)

Bu arada bot şuanlık İngilizcedir fakat belki ilerde başka diller eklenebilir. Şuan botta toplam 8 komut bulunmaktadır.
Botun komutları şunlardır;
v9Kfae6.png

Eğer bot büyürse ve kullanılırsa (hiç sanmıyorum) ilerde daha başka sistemler gelebilir.
• Botun destek sunucusu:
• Top.gg sayfası:

[21.05.2022] - YENI GUNCELLEME 🎉
-> Bota BETA Erişim sistemi eklendi. Peki bu sistem nedir?
» Wizgg BETA'yı alırsanız, botun yeni özelliklerini önceden test edebilirsiniz. Bu BETA erişimini almak için Queaxtra#2768 - 831903326748540928'e yazmanız veya admin@queaxtra.aleeas.com e-posta adresine bir e-posta göndermeniz yeterlidir. Bu BETA erişimi ücretsizdir ve sağlanan BETA erişim kodları yalnızca 1 kullanım içindir. Bu BETA kodlarını kendiniz kullanın veya bir arkadaşınıza hediye edin. Bu size kalmış.
NOT: BETA kullanıcısıysanız tekrar BETA kodu alamazsınız.

» Özellikleri;
• Yaklaşan yeni özellikleri herkesten önce test etme fırsatınız var.
• w.profile kısmında Kullanıcı tipi kısmına BETA Kullanıcısı yazılacaktır.
• BETA Kullanıcısı iseniz oluşturduğunuz yedeklere özel kod ekleyebilirsiniz. ↴

Eğer bir beta user değilseniz;
loUY7hR.png

Beta user iseniz;
pJDwJ7G.png

Yeni güncellemeler yakında gelecektir.

Son düzenleme:
Neto#0002
elerine sağlık dostum çok beceriklisin senin botlarını çok görüyorum

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bot, izinleri de kopyalıyor mu ?

Quafi#9142
Ellerine sağlık başarılar

Konu Sahibi
Queaxtra
Queaxtra#6164
Eğer izin kopyalamayı da yapabilirsen botun daha fazla etkileşim alacağını düşünüyorum fakat bu şekilde de güzel duruyor, eline sağlık.
Hocam dediğim gibi bot eğer büyürse daha fazla komut eklenebilir. Şuan botun VDS sorunu vs. yok fakat botun büyümesi lazım.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi