Satılık Vencord Custom Plugin / Badge

itirazyok
Evet arkadaşlar, elimde böyle bir nimet varken neden satmayayım dedim. Fiyatı çok yüksek değil zaten, sadece biraz paraya sıkıştım. Aşağıda detaylı şekilde anlattım:

Fake Deafen / Mute / Camera Pluginleri:

Kulaklığınız veya mikrofonunuz kapalı olsa bile konuşmanızı ve duymanızı sağlar. Kamera eklentisi ise kameranız açık gibi gözükür, ancak kanala giren kişilere hem çökme (crash) yaşatır hem de herhangi bir görüntü sunmaz.

Follow User:

Takip ettiğiniz kişi sizinle ortak ve erişebildiğiniz herhangi bir ses kanalına girerse, anında onunla birlikte siz de kanala girersiniz, hatta bazen ondan önce bile bağlanırsınız.

Voice Chat Utilities:

Birçok seçeneği içinde barındıran bir eklentidir. Ancak sunucuda belirli yetkilere sahip olmanızı gerektirir. Seste bulunan herkesi susturma, sağırlaştırma, bağlantısını kesme veya başka odaya taşıma gibi işlemleri 1 saniye içinde gerçekleştirebilir.

Enable Stereo:

Bu eklenti iki farklı uygulamadan oluşur. Kurulum sonrasında Voicemeeter ile birlikte kullanıldığında, Discord’da kişi sizi yalnızca sağ, sol veya her iki kulaktan yankılı şekilde duyabilir. Ayrıca ücretsiz ses tizleştirme ve gürültü engelleme ayarları yapılabilir.

Not: Discord normalde stereo sese izin vermez. Ancak Vencord plugin ve bazı ses dosyalarının düzenlenmesiyle bu kısıtlama devre dışı bırakılır.

Örnek videolar aşağıda belirtilmiştir. Videoları çektiği için Shxne kardeşime çok teşekkür ediyorum <3

Fake Sağırlaştırma / Susturma / Kamera Gösterimi: ---- 150₺

Sesli Sohbet Tool'u :: --- 100₺

Enable Stereo: Kayıt sırasında Discord sesi normal olarak gösterse de, karşı tarafa sağdan ya da soldan ses gider. Bunu canlı olarak deneyimlemek isterseniz, Discord üzerinden iletişime geçip size birebir gösterebilirim. ---- 200₺

Kesinlikle herhangi bir yasaklamaya maruz kalmazsınız. Kendim şu anda early hesabımda aktif olarak kullanıyorum ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Pluginler açık kaynak kodlu değildir ancak TSX ve TS ile yazıldığı için herhangi bir inject veya execute işlemi gerektirmez. Kurulum sırasında birebir AnyDesk üzerinden bağlanıp size yardımcı olacağım.

Dilerseniz Discord Vencord Badge satışlarımız da mevcuttur. Detaylar aşağıda belirtilmiştir:

Örnek Görsel:

Her bir badge’e, Discord’un mevcut ikonları dışında istediğiniz özel GIF ikon eklenebilir. Açıklama kısmı tamamen size bağlıdır. Kalıcı ve sınırsızdır, doğrudan profilinize eklenir.

Vencord’un kendi sisteminde 1 aylık badge fiyatı 5 dolardır. Ben ise tanesini sadece 120 TL’ye sağlıyorum.

Şu anda elimde 35+ adet stok bulunmaktadır.

Satın almak veya bilgi almak isterseniz, konu altına yazabilir ya da Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord Adresim: @itirazyok

Konu Sahibi
skinnyfr
itirazyok
arviis.
yukardakilerin cogu patch yedi ve fake defean stereo çalışmıyor fixini bul ve vencord badgeyi hiçbirzaman free bulamazsın
Hepsini denedim, çalışıyorlar. followUser'da ufak bir yazılım hatası vardı sadece çözüp yayımladım. Ve bageleri sende free satmıyorsun, 120 liraya satıyorsun. 5 dolarla 120 lira arasındaki 80 liralık farkı alsan ne olur almasan ne olur 😀

Son düzenleme:
megazenci
Hepsini denedim, çalışıyorlar. followUser'da ufak bir yazılım hatası vardı sadece çözüp yayımladım. Ve bageleri sende free satmıyorsun, 120 liraya satıyorsun. 5 dolarla 120 lira arasındaki 80 liralık farkı alsan ne olur almasan ne olur 😀
bu pluginleri nasıl kurabilirim

Konuyu 2 kişi okuyor. (1 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi