Satış Valorant Random Satış sitesi açtım

Epanzzers#3684
merhabalar iyi forumlar sitemi kontrol edip nasıl olduğu hakkında yorumlarınızı beyan ederseniz sevinirim hepinize keyifli günler
(eğer yanlış konu açtıysam veya site tanıtımı yasaksa adminler kaldırırsanız sevinirim tam bilmiyorum)

Wicker#1000
Force scriptsten mi alındı? Bendede var aşırı benziyorlar

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hesaplar yalnızca 1 kişiye mi veriliyor?

Konu Sahibi
hzepan
Epanzzers#3684
Hesaplar yalnızca 1 kişiye mi veriliyor?
aga 1 kişiye satıyorumda sonuçta bunlar çalınmış hesaplar asıl sahibi oluyor sadece aktif inaktif muhabbetide oluyor onu rastgele ekliyorum

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
aga 1 kişiye satıyorumda sonuçta bunlar çalınmış hesaplar asıl sahibi oluyor sadece aktif inaktif muhabbetide oluyor onu rastgele ekliyorum
Tabii ki orası öyle fakat mesela oyundayken başkası girdiğinde direkt olarak oyundan atıyor ve bu durum bir zaman sonra çok can sıkmaya başlıyor. Bu yüzden sormuştum, cevabın için teşekkürler.

Okeanos#9999
merhabalar iyi forumlar sitemi kontrol edip nasıl olduğu hakkında yorumlarınızı beyan ederseniz sevinirim hepinize keyifli günler
(eğer yanlış konu açtıysam veya site tanıtımı yasaksa adminler kaldırırsanız sevinirim tam bilmiyorum)
Site scriptini verebilirmisin.

Konu Sahibi
hzepan
Epanzzers#3684
Tabii ki orası öyle fakat mesela oyundayken başkası girdiğinde direkt olarak oyundan atıyor ve bu durum bir zaman sonra çok can sıkmaya başlıyor. Bu yüzden sormuştum, cevabın için teşekkürler.
öyle birşeyde yardımcı olamıyorum ama şifresi değişimi durumunda 1 hafta garanti mevcut

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi