Off-Topic Valorant Random Hesap Nasıl Çalıyorlar

Egehan#6687
herkese selam aklımda aylardır bir soru var bu soruyu kendi başıma çözmeye çalıştım garip şeyler oldu beceremedim işin kısası itemsatış gibi sitelerde satılan 1-120 40-120 gibi valorant hesapları nasıl bulunuyor daha dogrusu nasıl çalınıyor denemeye çalıştım videolar izledim çok karmaşık geldi combolistler proxyler falan anlamadım. Bu konuda detaylı bilgisi sahip olan bir arkadaşım bana nasıl yapılacağını anlatabilirse çok mutlu olurum cidden, artık bilgisayar üzerinden para kazanmam gerek çünkü.

Elminsterxld#0007
Öncelikle çok zor değil aslında
Combolist lazım bunu elde etmek için keywordler lazım bu keywordler pastebin , hatebin tarzı sitelerde programlar ile otomatik taranır ve çıkan sonuçlar txt Kaydedilir.
Çıkan sonuçlar ( linkler) oto paste açıcı ile açılır.
Açılan pastelerin sonuçları txt Kaydedilir
Ardından open bullet , silver bullet veya valorant checker programları ile kontrol edilir.
Hit olanlar ise satılır.
Bildiğim kadarıyla bu kadar

Elminsterxld#0007
Öncelikle çok zor değil aslında
Combolist lazım bunu elde etmek için keywordler lazım bu keywordler pastebin , hatebin tarzı sitelerde programlar ile otomatik taranır ve çıkan sonuçlar txt Kaydedilir.
Çıkan sonuçlar ( linkler) oto paste açıcı ile açılır.
Açılan pastelerin sonuçları txt Kaydedilir
Ardından open bullet , silver bullet veya valorant checker programları ile kontrol edilir.
Hit olanlar ise satılır.
Bildiğim kadarıyla bu kadar
Bence bu işten para kazanmak istiyorsan combolist yerine rus sitelerinden daha ucuza alıp az miktar komisyon koyup satabilirsin.
Diğer türlü yaparsan bilgisayar uzun süre açık kalması gerekiyor. Veya vds alırsan oda pahalı gelebilir

Konu Sahibi
Egehan#6687
ben şuan tekrar deniyorum silverbullet açık hangi configi indireyim ne yapayim birkez daha detaylı şekilde anlatabilir misin

Unknown#0000
ben şuan tekrar deniyorum silverbullet açık hangi configi indireyim ne yapayim birkez daha detaylı şekilde anlatabilir misin
Configlerin yapısına göre değişir. Aynı şekilde combolistte. Proxyde. Kısacası iyi bir config combo ve proxye ihtiyacın var. İnternette config bulabilirsin fakat iyi bir combo ve proxy bulamazsın. Kendi combonu çekmeni öğrenmen lazım + free proxy yerine elit proxy alıp kullanırsan faydasını görürsün

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi