Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satılık Valorant - LOL hesap satışı

0xEmir#0019
League of legends ve Valorant'ta hesap satıyorum. Valorant ağırlıklı oluyor lol yanında tuzu biberi.

2 tür valorant hesap satışlarımız mevcuttur!

1 Valorant Skinli TR sunuculu hesaplar

2 Rank hesapları EU/TR/NA sunucularda ranked hesaplar satıyorum. Örnek vermek gerekirse plat 1 hesap na sunuculu gibi.

İtemsatış :verified_sunucu: üzerinden satıyorum skinli hesaplarda isteğe göre gamermarkt :verified_sunucu: gibi sitelerdede satış sağlıyorum.

İtemsatışta Güvenilir Satıcı Rozetine sahibiz :verified_sunucu:

👇 Aşşağıdaki linkten itemsatış profilime bakabilirsiniz. 👇

:hype:

deleteduser

League of legends ve Valorant'ta hesap satıyorum. Valorant ağırlıklı oluyor lol yanında tuzu biberi.

2 tür valorant hesap satışlarımız mevcuttur!

1 Valorant Skinli TR sunuculu hesaplar

2 Rank hesapları EU/TR/NA sunucularda ranked hesaplar satıyorum. Örnek vermek gerekirse plat 1 hesap na sunuculu gibi.

İtemsatış :verified_sunucu: üzerinden satıyorum skinli hesaplarda isteğe göre gamermarkt :verified_sunucu: gibi sitelerdede satış sağlıyorum.

İtemsatışta Güvenilir Satıcı Rozetine sahibiz :verified_sunucu:

👇Aşşağıdaki linkten itemsatış profilime bakabilirsiniz. 👇

:hype:
1663649858688.png

"1 Valorant Skinli TR sunuculu hesaplar" demişsin, böyle bir yorum gördüm?

Calpim#0008
Merhablar, eğer elinde var ise toplu bir şekilde EU ranked ready "VALORANT" hesabı alacağım. Miktar farketmez bir fiyat çıkartıp iletişime geçer isen sevinirim.

Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
Ekli dosyayı görüntüle 5712

Evet öyle bi sorun yaşadık hesap alıp sattığımızdan ötürü hesapların hepsini kontrol edemiyoruz tr diye aldığımız hesap tr çıkmadığı için bir maduriyet oluştu ve aynı kullanıcının bir sonraki yorumuna bakarsanız maduriyeti gideredik. Elimizden geldiğince insanlarla sorunsuz alışveriş yapmaya çalışıyoruz ama bildiğiniz gibi devasa markalar bile hata yapabiliyor bizimde ufak çaplı hatalarımız gözümüzden kaçan şeyler olabiliyor. En azından bu durumu düzeltmek adına elimizden geleni yapıyoruz.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    25.4 KB · Görüntüleme: 106
Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
Ekli dosyayı görüntüle 5712
O yanıt aşırı sinirle verilen bir yanıt kardeşimiz hem verilmedi diyor hemde tr sunucusu çıkmadı diyor :D discord üzerinden bize tr çıkmadı dendiğinde gerekli incelemeleri yaptık ve sonrasında tamam değişim sağlayacağız dedikten 30 dakika sonra öyle bi yorum yapıldı haliyle sinir oluyosun o yorum yüzünden ben 3 tane alıcıdan oldum. kendisine ilettiğimizde ben değil kuzenim yaptı dedi ortak hesabımız falan dedi kendiside twitch yayıncısı zaten çok izlenen biri olmasada. maduriyetini giderdikten sonra yayıncı olduğunu söyledi yayın linkini attı.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
Merhablar, eğer elinde var ise toplu bir şekilde EU ranked ready "VALORANT" hesabı alacağım. Miktar farketmez bir fiyat çıkartıp iletişime geçer isen sevinirim.
iletişim için discorddan ekliyorum isteğimi kabul edip discorddan yazarsınız. (edit : eklemek istediğimde kullanıcı bulunamadı dedi siz eklerseniz sevinirim 0xEmir#0019)

• Beğen
Tepkiler: Calpim
Unknown#0000
Evet öyle bi sorun yaşadık hesap alıp sattığımızdan ötürü hesapların hepsini kontrol edemiyoruz tr diye aldığımız hesap tr çıkmadığı için bir maduriyet oluştu ve aynı kullanıcının bir sonraki yorumuna bakarsanız maduriyeti gideredik. Elimizden geldiğince insanlarla sorunsuz alışveriş yapmaya çalışıyoruz ama bildiğiniz gibi devasa markalar bile hata yapabiliyor bizimde ufak çaplı hatalarımız gözümüzden kaçan şeyler olabiliyor. En azından bu durumu düzeltmek adına elimizden geleni yapıyoruz.
Aldığımız hesap tr çıkmadı demişsiniz fakat bu tarz hesapları satanlar crack hesap satıyor zaten bilginize :) Yani muhtemelen sizde bunu yapıyorsunuz satın aldığımız adam öyle vermiş gibi şeyler üretmenize gerek yok. Belki birinden toplu almışsınızdır bilemem açıklama gereği duydum iyi forumlar

Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
Aldığımız hesap tr çıkmadı demişsiniz fakat bu tarz hesapları satanlar crack hesap satıyor zaten bilginize :) Yani muhtemelen sizde bunu yapıyorsunuz satın aldığımız adam öyle vermiş gibi şeyler üretmenize gerek yok. Belki birinden toplu almışsınızdır bilemem açıklama gereği duydum iyi forumlar

crack hesap dediğiniz galiba CC li hesaplar CC'li hesap satışımız yoktur. alıcıya hesabı almadan önce satın alma geçmişini gösteriyoruz. içine sinmeyen hesapları almak zorunda değilsin sonuçta illada al diye bir durum söz konusu değil. biz toptan hesap alım satım işlemleri yapıyoruz arada bi gözden kaçan ürünler olabiliyor bunlarıda farkettiğimizde düzenliyoruz 2 3 adet hesap almıyoruz genelde tek seferde 10+ satın alım gerçekleştiriliyor ekiplerimiz çoğunu teyit etsede arada gözden kaçan olabiliyor yada defalarca alışveriş yaptığımız insanların hesaplarını teyit etmiyoruz (bu bi hataydı değiştirdik bu sistemide artık tüm hesaplar teyit ediliyor) bu teyit etmeme durumu yüzünden sorun çıkabiliyordu ama bu sorunuda çözdük. başka sorunuz varsa gönül rahatlığı ile sorabilirsiniz..

Unknown#0000
crack hesap dediğiniz galiba CC li hesaplar CC'li hesap satışımız yoktur. alıcıya hesabı almadan önce satın alma geçmişini gösteriyoruz. içine sinmeyen hesapları almak zorunda değilsin sonuçta illada al diye bir durum söz konusu değil. biz toptan hesap alım satım işlemleri yapıyoruz arada bi gözden kaçan ürünler olabiliyor bunlarıda farkettiğimizde düzenliyoruz 2 3 adet hesap almıyoruz genelde tek seferde 10+ satın alım gerçekleştiriliyor ekiplerimiz çoğunu teyit etsede arada gözden kaçan olabiliyor yada defalarca alışveriş yaptığımız insanların hesaplarını teyit etmiyoruz (bu bi hataydı değiştirdik bu sistemide artık tüm hesaplar teyit ediliyor) bu teyit etmeme durumu yüzünden sorun çıkabiliyordu ama bu sorunuda çözdük. başka sorunuz varsa gönül rahatlığı ile sorabilirsiniz..
ccli hesap demiyorum. Databaselerden olsun sql injection saldırılarıyla datalardan olsun çeşitli yerlerden düşürülen combolardan çıkan hesaplara crack deniyor cc ile alakası yok.

Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
ccli hesap demiyorum. Databaselerden olsun sql injection saldırılarıyla datalardan olsun çeşitli yerlerden düşürülen combolardan çıkan hesaplara crack deniyor cc ile alakası yok.
anladım dostum kusura bakma yanlış anlayıp cevap verdiğim için. Öyle bir durumunda söz konusu olucağını düşünmüyorum çünkü hesapları alırken ilk mail adresleri ile birlikte alıyoruz sadece ufak bir kısımda ilk mail adresi bulunmuyor o tür hesaplarda kendi güvenilir toptancımız olduğu için bilir kişiler olduğu için sorun etmiyoruz.

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi