Yardım Üye Seçim Ekranına Yönlendirme

Anıl#7748
Merhabalar, bazı sunucularda gördüğüm kadarıyla tepkiye tıklanıldığı zaman Topluluk Ayarlarında bulunan "Üye seçimi" ekranı geliyor karşıma.
Bunu nasıl ayarlayabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi?

!Edip#0170
Merhabalar, bazı sunucularda gördüğüm kadarıyla tepkiye tıklanıldığı zaman Topluluk Ayarlarında bulunan "Üye seçimi" ekranı geliyor karşıma.
Bunu nasıl ayarlayabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi?
sunucu ayarları > topluluğu etkinleştir > üye seçimi

ve oradan artık ayarları gerçekleştirebilirsin

Konu Sahibi
anltrn
Anıl#7748
sunucu ayarları > topluluğu etkinleştir > üye seçimi

ve oradan artık ayarları gerçekleştirebilirsin
onu ayarladım zaten dostum fakat bildiğimiz mesaj tepkileriyle oluyo dediğim olay. mesela şöyle alatayım:
unknown.png

tepkiye tıkladığım zaman o ekrana gönderiyor anlattığım sunucuda. bende aynısını yapmak istiyorum. kaldıki zaten ben üye seçiminde kuralları vs yazdıktan sonra yeni gelenlere o ekran gelmiyo. bunu yapmak istememin baş sebebide o zaten. yeni kullanıcılara ilk katıldıklarında gelmiyor o ekran.

!Edip#0170
onu ayarladım zaten dostum fakat bildiğimiz mesaj tepkileriyle oluyo dediğim olay. mesela şöyle alatayım:
Ekli dosyayı görüntüle 3773
tepkiye tıkladığım zaman o ekrana gönderiyor anlattığım sunucuda. bende aynısını yapmak istiyorum. kaldıki zaten ben üye seçiminde kuralları vs yazdıktan sonra yeni gelenlere o ekran gelmiyo. bunu yapmak istememin baş sebebide o zaten. yeni kullanıcılara ilk katıldıklarında gelmiyor o ekran.
emojiye tıkladığında o ekran gelmesini istiyorsan her hangi bir mesaja emoji ekleyerek de yaparsın. discordun bir özelliği bu tepki vermeden önce şunları kabul et diyor

• Beğen
Tepkiler: discordtr

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi