- onwr#1000
Selam Dostlar, 1 ay gibi bir süre ara vermiştim ve geri döndüm. Public/Ekip/Priw sunuculara özel ücretli bot yapıyorum.
PUBLİC
Toplam 10 Adet Bottan Oluşmaktadır (Arttırılabilir). Fiyat: ₺ 80
Toplam 10 Bottan Oluşmaktadır.Moderasyon, Stat, Süpervizör, Async, Backup Ve Guard Olarak 7 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.Coin Sistemi,Oto Yükseltim Sistemi Aktiftir Ve Daha Çok Şey
EKİP
Toplam 5 Adet Bottan Oluşmaktadır. Fiyat: ₺ 50
Moderasyon, Stat, Invıte, Backup Ve Guard Olarak 5 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.
PUBLİC PLUS
Toplam 15 Adet Bottan Oluşmaktadır (Arttırılabilir). Fiyat: ₺ 120
Toplam 15 Bottan Oluşmaktadır.Moderasyon, Welcome, Stat, Süpervizör, Async, Backup Ve Guard Olarak 9 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.Coin Sistemi,Oto Yükseltim Sistemi Aktiftir Ve Daha Çok Şey Extra 5 Adet Müzik Botu Eklenmektedir.
PUBLİC PLUS Paketi`nin Kurulum komutlarının vb. ssleri aşşagıda.
PUBLİC
Toplam 10 Adet Bottan Oluşmaktadır (Arttırılabilir). Fiyat: ₺ 80
Toplam 10 Bottan Oluşmaktadır.Moderasyon, Stat, Süpervizör, Async, Backup Ve Guard Olarak 7 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.Coin Sistemi,Oto Yükseltim Sistemi Aktiftir Ve Daha Çok Şey
EKİP
Toplam 5 Adet Bottan Oluşmaktadır. Fiyat: ₺ 50
Moderasyon, Stat, Invıte, Backup Ve Guard Olarak 5 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.
PUBLİC PLUS
Toplam 15 Adet Bottan Oluşmaktadır (Arttırılabilir). Fiyat: ₺ 120
Toplam 15 Bottan Oluşmaktadır.Moderasyon, Welcome, Stat, Süpervizör, Async, Backup Ve Guard Olarak 9 Adet Alt Yapıdan Oluşmaktadır.Coin Sistemi,Oto Yükseltim Sistemi Aktiftir Ve Daha Çok Şey Extra 5 Adet Müzik Botu Eklenmektedir.
PUBLİC PLUS Paketi`nin Kurulum komutlarının vb. ssleri aşşagıda.