- Seha#2115
Selamlar, hiç uzatmayacağım öncelikle neden yaptırmalısınız onu söyleyelim. Bir public açtığınız korumayı "Onaylı Botlar" ile yapıyorsunuz diyelim. Onaylı botun ping, kapanma, bakım, verilerinin silinmesi olasılığı var ve bu yüzden sunucunuz korumasız kalıyor. O yüzden eğer sağlam bir sunucu açıyorsanız "Ücretli Discord Botu Yaptırmalısınız". O yüzden size şimdi biraz botlarımdan ve ne işe yaradıklarından bahsedeceğim. Dilerseniz geçelim.
Şimdi aşağıya botlarımı sıraladım istediğiniz botu ekleyip/çıkartıp/isimlerini değiştirebilirsiniz. Fakat ücrette bir oynama olmaz.
1) Public Paketi;
Angels I | Genel Guard (Sunucu adı, sunucu pp'si, sağ tık ban, kick vb.)
Angels II | Rol Guard (Rol guard, rol backup, kanal izni, rol izni ayarlama, üyelere rolü dağıtma)
Angels III | URL Guard (URL'yi korur, Bot üstü rolü olupta whitelist'de olmayan bir kullanıcı url yi değişirse url yi tekrar değişir)
Bunu denemedik o yüzden herhangi bir görsel bırakamayacağım.
Database I, Database II
2'side hemen hemen aynı işlemi görür 1.cisi kanal backup 2.cisi rol backup
Logs I, Logs II
1.cisi Moderation Log, 2.cisi Mesaj Log tutar
Manager
Moderasyon botudur, genel olarak bir moderasyon botunda olan komutların daha fazlasını bulunduruyor.
Voucher
Register botudur, beni en çok uğraştıran bottur aşağıda 2-3 örnek verdim.
Sync I, II, III
Sync 1 Chat guard olarak geçiyor sunucunun chatini denetler
Sync 2 İnvite botu olarak geçiyor sunucu üyelerinin toplam invite sayılarını gösterir.
Sync 3 Stat botu sunucudaki üyelerin istatistiklerini kayıtlar
Evet buraya kadardı şimdi biraz teknik bilgi vereyim. Botlarıma öncelikle güveniyorum herhangi bir sıkıntı veya problem olduğu zaman size her türlü teknik desteği sağlıyorum. Botların ücretlerine gelirsek, ilk ücret 120 TL, Diğer aylar 95 tl olarak ödenecektir. Ücretler aylık döngü ile tekrar eder. Ödeme "Papara, Banka Kartı, İninal" olarak geçiyor. aşağıya yaptığım bazı sunucuların botlarının SS'lerini bırakacağım. Her türlü soru için bana burdan ve Discord adresim olan: "Solomon#1000" adresinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlık istekleri kabul etmiyorum
Şimdi aşağıya botlarımı sıraladım istediğiniz botu ekleyip/çıkartıp/isimlerini değiştirebilirsiniz. Fakat ücrette bir oynama olmaz.
1) Public Paketi;
Angels I | Genel Guard (Sunucu adı, sunucu pp'si, sağ tık ban, kick vb.)

Angels II | Rol Guard (Rol guard, rol backup, kanal izni, rol izni ayarlama, üyelere rolü dağıtma)

Angels III | URL Guard (URL'yi korur, Bot üstü rolü olupta whitelist'de olmayan bir kullanıcı url yi değişirse url yi tekrar değişir)
Bunu denemedik o yüzden herhangi bir görsel bırakamayacağım.
Database I, Database II
2'side hemen hemen aynı işlemi görür 1.cisi kanal backup 2.cisi rol backup
Logs I, Logs II
1.cisi Moderation Log, 2.cisi Mesaj Log tutar
Manager
Moderasyon botudur, genel olarak bir moderasyon botunda olan komutların daha fazlasını bulunduruyor.

Voucher
Register botudur, beni en çok uğraştıran bottur aşağıda 2-3 örnek verdim.

Sync I, II, III
Sync 1 Chat guard olarak geçiyor sunucunun chatini denetler
Sync 2 İnvite botu olarak geçiyor sunucu üyelerinin toplam invite sayılarını gösterir.
Sync 3 Stat botu sunucudaki üyelerin istatistiklerini kayıtlar
Evet buraya kadardı şimdi biraz teknik bilgi vereyim. Botlarıma öncelikle güveniyorum herhangi bir sıkıntı veya problem olduğu zaman size her türlü teknik desteği sağlıyorum. Botların ücretlerine gelirsek, ilk ücret 120 TL, Diğer aylar 95 tl olarak ödenecektir. Ücretler aylık döngü ile tekrar eder. Ödeme "Papara, Banka Kartı, İninal" olarak geçiyor. aşağıya yaptığım bazı sunucuların botlarının SS'lerini bırakacağım. Her türlü soru için bana burdan ve Discord adresim olan: "Solomon#1000" adresinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlık istekleri kabul etmiyorum
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
sunucusuna gelirseniz ortak sunuculardan bana mesaj atabilirsiniz. İyi günler dilerim.