Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Tanıtım Twiqx Tasarım Sunucusu

LynesMD |22#1134
Merhaba
Ben Twiqx Tasarım discord sunucusundan geliyorum size bu sunucuyu biraz tanıtmak istedim

Sunucu adı:
Twiqx

Sunucu adresi:

Sunucu hakkında: Öncelikle bu sunucu tasarım üzerine kurulmuş bir topluluktur burda tasarım satabilecek veya satın alabileceksiniz ses odalarımızda sohbet edip yeni fikirler edinebileceksiniz.

Buradan fiyatlandırmalara bakabilirsiniz güzel tasarımlar yaparak rol alabilirsiniz

Moderatör tarafından düzenlendi:

deleteduser

Merhaba
Ben Twiqx Tasarım discord sunucusundan geliyorum size bu sunucuyu biraz tanıtmak istedim

Öncelikle bu sunucu tasarım üzerine kurulmuş bir topluluktur burda tasarım satabilecek veya satın alabileceksiniz ses odalarımızda sohbet edip yeni fikirler edinebileceksiniz sunucumuzun linki

Buradan fiyatlandırmalara bakabilirsiniz güzel tasarımlar yaparak rol alabilirsiniz
İnceledim sunucuyu biraz, kanallar çok karışık ve isimleri göz yorucu

Kanal çeşitliliği, bir tasarım sunucusuna göre çok az

İstersen Tasarım Hocam'ın sunucusuna gelip sunucunun şablonunu alabilirsin, ücretsiz veriyoruz. Sohbet kanalının sabitlenenler mesajına bakman yeterli

Tasarım Hocam:

Konu Sahibi
TwiqxTasarım
LynesMD |22#1134
İnceledim sunucuyu biraz, kanallar çok karışık ve isimleri göz yorucu

Kanal çeşitliliği, bir tasarım sunucusuna göre çok az

İstersen Tasarım Hocam'ın sunucusuna gelip sunucunun şablonunu alabilirsin, ücretsiz veriyoruz. Sohbet kanalının sabitlenenler mesajına bakman yeterli

Tasarım Hocam:
tesekkur ederım bakıcam

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Konu doğru kategoriye taşınarak, içeriği düzeltilmiştir.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Fikir hoş gözüküyor, başarılar dilerim.

rotwex#0001
Merhaba

Sunucu adı: Twiqx

Sunucu adresi:

Sunucu hakkında: Öncelikle bu sunucu tasarım üzerine kurulmuş bir topluluktur burda tasarım satabilecek veya satın alabileceksiniz ses odalarımızda sohbet edip yeni fikirler edinebileceksiniz.

Kolay gelsin hocam

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi