- kuiraf
Merhaba,
Online satış sitelerinde aktif olarak hesap satışı yapmaktayım. Özellikle birkaç büyük e-pin platformunda en çok satış yapan satıcılar arasında yer alıyorum. Bu sebeple, yüksek satış hacmimi karşılayabilecek güvenilir tedarikçilere ihtiyacım var.
Valorant Hesapları
Diğer Hesap Türleri (Toplu Alım Düşünülüyor):
Discord: kuiraf
Uygun ve güvenilir tedarikçiler benimle iletişime geçebilir. Uzun vadeli çalışmaya ve yüksek hacimli alım yapmaya açığım.
Online satış sitelerinde aktif olarak hesap satışı yapmaktayım. Özellikle birkaç büyük e-pin platformunda en çok satış yapan satıcılar arasında yer alıyorum. Bu sebeple, yüksek satış hacmimi karşılayabilecek güvenilir tedarikçilere ihtiyacım var.
Aradığım Hesap Türleri:

- Minimum 20 seviye
- Unranked (Derecesiz)
- İlk aşamada 20 adet alım yapacağım, memnuniyet durumuna göre her hafta düzenli olarak 200-400 adet arası alım gerçekleştireceğim.

- Netflix
- Disney+
- League of Legends Random Account (Riot/Turkey/Europe vb.)
- Steam, Xbox, PSN, Game Pass vs. hesaplar
Ekstra Bilgilendirme:
- Satış yaptığım platformlarda alıcı kitlem oldukça geniş.
- Bu nedenle stok sorunu yaşamayacak, düzenli ve hızlı tedarik sağlayabilecek satıcılarla çalışmak istiyorum.
- E-pin sitelerinde satabileceğim başka hesap türleriniz varsa, detay verirseniz toplu alım planı oluşturabilirim.
İletişim:
Discord: kuiraf
Uygun ve güvenilir tedarikçiler benimle iletişime geçebilir. Uzun vadeli çalışmaya ve yüksek hacimli alım yapmaya açığım.