Yardım Telefon Önerisi Lazım

4hmet#7047
Selam kendime Samsung A veya M serisinden iyi kameralı bir telefon almak istiyorum.
3000tl altı olursa iyi olur.
Eğer kullanmış ve bilgisi olan var ise tavsiyeler,öneri,kötü yanları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Pepe .#9555
merhabalar ilk öncelikle iyi geceler dilerim umut arkadaşımızın önerdiği xioami markalı telefonlarda irternet sorunları bazı programlarda açılma hatası vesayle olduğunu söylemekte fayda var ben şuan samsungun A52 markalı telefonunu kullanıyorum kamera performans olarak memnun olduğumu söyleyebilirim benim tavsiyem biraz daha para biriktirmen mâlum 3000 tl ye kamerası iyi bir telefo bulmak biraz daha zor özellikle kalite istedin mi imkansız duruma geliyor en iyisi youtube kanallarından izleyip karar vermen umarım yardımcı olabilmişimdir iyi alışverişler iyi geceler :)

4wuqey#0001
merhabalar ilk öncelikle iyi geceler dilerim umut arkadaşımızın önerdiği xioami markalı telefonlarda irternet sorunları bazı programlarda açılma hatası vesayle olduğunu söylemekte fayda var ben şuan samsungun A52 markalı telefonunu kullanıyorum kamera performans olarak memnun olduğumu söyleyebilirim benim tavsiyem biraz daha para biriktirmen mâlum 3000 tl ye kamerası iyi bir telefo bulmak biraz daha zor özellikle kalite istedin mi imkansız duruma geliyor en iyisi youtube kanallarından izleyip karar vermen umarım yardımcı olabilmişimdir iyi alışverişler iyi geceler :)
6k ama o hocam

Pepe .#9555
efendim A 52 serisini ben 1 yıl önce almıştım 4000 tl ye fakat bu benim kullandığım telefon burdan drmek istediğim ise A serisini kullandığımından memnun olduğumu söylemekti yanlış anlatmışım galiba afedersiniz iyi geceler

Konu Sahibi
sideswipe
4hmet#7047
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi