ToxiL toxil2 Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 464 Tepkime puanı 224 Şehir Bursa 31 Eki 2022 #1 Sunucuma Logo (logo gifli olursa güzel olur) Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da. Son düzenleme: 1 Kas 2022
Sunucuma Logo (logo gifli olursa güzel olur) Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,690 Tepkime puanı 1,046 Şehir Samsun 1 Kas 2022 #2 Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
Axeol 'Axeol#1881 Katılım 1 Kas 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Şehir Ankara 1 Kas 2022 #3 ToxiL' Alıntı: Sunucuma Logo Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da. Genişletmek için tıkla ... Discord üzerinden eklerseniz konuşabiliriz
ToxiL' Alıntı: Sunucuma Logo Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da. Genişletmek için tıkla ... Discord üzerinden eklerseniz konuşabiliriz
deleteduser 1 Kas 2022 #4 ToxiL' Alıntı: Sunucuma Logo (logo gifli olursa güzel olur) Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da. Genişletmek için tıkla ... Discord'dan ekle, bu işin piri biriyle konuşturayım seni
ToxiL' Alıntı: Sunucuma Logo (logo gifli olursa güzel olur) Ve Banner Yapabilecek Tasarımcı Arıyorum. Parası neyse veririz Güzel Olsun da. Genişletmek için tıkla ... Discord'dan ekle, bu işin piri biriyle konuşturayım seni