Yardım Süreli Yetki Verme Botu Yaptıracağım

ardakzk
Merhabalar
Benim Bir Oyun Sunucum Var . Adminlik Alanlar Oluyor Bu kişilerin Adminliği Bitince Oyundan Yetkilerini Alıyorum Fakat Discord İsimlerini Hepsinin Hatırlamak Mümkün Olmuyor. Ben Discorddan İstediğim Farklı Farklı Yetkileri Oyunculara Süreli Olarak Vermek İstiyorum. Bir aylık Adminlik Aldıysa Bir Aylık Yetki Vermek İstiyorum Bir Ay Sonra Otomatik Yetkisi Gitsin İstiyorum. ÖRNEK : !Rolver !rol-ver @Kullanıcı rol süre Yapabilenler Yazabilirmi Buradan Dcden İstekde Gönderebilirsiniz. Dc ismim : ardakzk

TakoPlay
dyno botta süreli rol vermek vardı diye hatırlıyorum.

zedyn.js
!rol-ver komutu ile istedigin rolü verebilirsin ve süre dolunca otomatik alıcak. ama bota cok ping yapabilirim haberin olsun sürekli takip edecegi için.

JavaScript:
import discord
from discord.ext import commands, tasks
import asyncio

intents = discord.Intents.default()
intents.members = True

bot = commands.Bot(command_prefix='!', intents=intents)

@bot.event
async def on_ready():
    print(f'{bot.user.name} is ready.')

@bot.command()
async def rol_ver(ctx, kullanici: discord.Member, rol: discord.Role, sure: int):
    await kullanici.add_roles(rol)
    await ctx.send(f'{kullanici.mention} kullanıcısına {rol.mention} rolü verildi.')

await asyncio.sleep(sure * 86400)  # Süre saniye cinsinden, 1 gün = 86400 saniye
    await kullanici.remove_roles(rol)
    await ctx.send(f'{kullanici.mention} kullanıcısının {rol.mention} rolü süresi doldu.')

# Botunuzun tokenını eklemeyi unutmayın
bot.run('YOUR_BOT_TOKEN')

javascript olarak işaretlenmiş ama python bu, ek olarak databasesiz javascript de setInterval veya pythonda asyncio.sleep tarzı methodlar kullanırsanız arkadaşın söylediği gibi pingli olur bir süre sonra çok verim alamazsınız ek olarak herhangi bir durumda bot kapanır veya restart atılırsa bota bu süre bilgileride silinir ve komut işlevsiz olur. Database kullanarak yapmanız daha iyi olacaktır

pirco0657

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
JaVeX?+#1269
bende süreli rol yapmak istiyoeum elimde codlar var ama yapamıyorum yardım edebilecek varmı parayla sizde yapabilirsiniz dc pircoshop

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi