Yardım Sunucuma 0 dan roller ayarlamak istiyorum

SiriEmir#2861
SUNUCU KANALLARI

O Kadar Fazla Kanal Yok Aslında

YETKİ VE ROLLER

Yani Rolü Hangi İsimle Oluşturabilirim Hangi Yetkileri Vermeliyim

SUNUCU KONTROLÜ

Sunucuya Bakıp Ona Göre Öneri Vermek İsteyenler PM den Davet Linki isteyebilirler

Ekli dosyalar

• 1650462376808.png
    1650462376808.png
    29.5 KB · Görüntüleme: 108
Custy#3000
Rol olarak önerim şekilli isimler kullanmaman ve rengini göze cıvık gelmeyecek şekilde ayarlaman gerek. İlk olarak yetkili rollerini, yetkilerini ayarla ve daha sonra kanallara geç. Alacağın moderatörler için dikkatli ol, herkese güvenme.

İyi forumlar.

Pyderall#6509
Bana kalırsa yetki rollerini ve moderatör rollerini ayırman iyi olacaktır.
Örneğin; "Moderatör" isminde bir rol olsun, diğer rollerden ayrı göster özelliğini açık bırak lakin bu kadar. Bunun yanında dolu odalara girmek için mesela "oda izini" isimli bir rol olabilir yahut kullanıcı yasaklamak için "yasaklama" isimli farklı bir rol olabilir. Hem daha rahat modere edebilirsin hem de gerekli durumlarda gerekli özellikleri verip alabilirsin. Bunun yanında da "ya bu role kapattım, şu role de kapattım mı?" gibi durumlar oluşmaz.

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
Unknown#0000
Bence kanalları sil çünkü rolleri yapman lazım ilk sonra kanalları yapman lazım kanal izinlerinden rol izinlerini ayarlayabilmen için bu daha rahat olur sonradan yapmak uğraştırıcı olur. Bunun dışında yetkili rollerine yetki verme. + ve # diye rol kur ikisine yönetici sal en üste çek +'yı full yetki vereceklerine ver #'i botlara ver bu rol sayesinde bot rollerini üste çekmene gerek kalmaz. Herkese yetki verme bunun dışında 4-5 hammer kur ban hammer kick hammer mute hammer voice mute hammer message hammer diye bunlara yetki verme bence. Bir bot yapabilirsen bu yetkilere sahip kişiler komutu kullanabilsin fln yapabilirsin eğer discordu yeni kullanıyorsan veya pek tecrüben yoksa bu seni zorlayabilir

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi