Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yetkili Arıyorum Sunucum İçin Yetkili Arıyorum

goktisty#1000
arkadaşlar kendi topluluk sunucum için yetkili olacak çevresi olan aktif olan invite kasabilen arkadaşlar arıyorum ekip arkadaşı maaşa bağlanacaktırlar maaşları aktifliğe ve inviteye göre değişir en önemlisi aktifliği 1 2 gün aktif olur ondan sonra umrunda olmayacak kisiler yazmasın discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

deleteduser

arkadaşlar kendi topluluk sunucum için yetkili olacak çevresi olan aktif olan invite kasabilen arkadaşlar arıyorum ekip arkadaşı maaşa bağlanacaktırlar maaşları aktifliğe ve inviteye göre değişir en önemlisi aktifliği 1 2 gün aktif olur ondan sonra umrunda olmayacak kisiler yazmasın discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kanka yetkili olurum da köle gibi invite kasmam, söyleyeyim. Discord'dan ulaş

• Beğen
Tepkiler: goktisty

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Yetkili olacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Konu Sahibi
goktisty
goktisty#1000
Kanka yetkili olurum da köle gibi invite kasmam, söyleyeyim. Discord'dan ulaş
kanka robot gibi ol demiyorum sadece duzgun sekilde ol invite cekmesende seste afk kal mesela yani boyle seyler yap bazıları var 2 3 inv cekiyor salıyor parasını alıyor oyle olmazsın umarım

Calpim#0008
Sizlere bol şans ve başarılar dilerim.

• Beğen
1090
Discorddan iyi anlıyorum ama buradan Discord sunucunun linkini bulamadım. Lütfen bana ulaşır mısın ? Yetkili olabilirim.

• Beğen
HardaL'cık#8321
Kanka ben olurumda davet istersen en fazla günde okul oldugu için çok fazla yapamam istersen dc:HardaL'cık#8321

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi