Yardım Sunucudaki Tüm Üyeleri Kolayca Çıkarmak

Yalnızca Forum
Merhaba, bu konuda hangi botu kullanabilirim, 1k civarı üyeye hoşçakal diyeceğim :D

zedyn.js
Dyno, Mee6 gibi botlarla yapılır mı bilmiyorum ama özel bot yaptırıp istediğini yaptırabilirsin.

naturezzaa
Merhaba, bu konuda hangi botu kullanabilirim, 1k civarı üyeye hoşçakal diyeceğim :D
Daha kolayını söyleyeyim, Sunucu Ayarları>Üyeler>Üye sayısının yanında Çıkar butonu var. Ona basarak hiç aktif olmayan üyeleri çıkartabilirsin, zaten çıkartabileceğin üye sayısını da otomatik gösteriyor. Eğer tam temizleme istiyorsan "30 Gün önce" yazan seçeneği seç.
Screenshot_1.png

sqarlex#9586
Daha kolayını söyleyeyim, Sunucu Ayarları>Üyeler>Üye sayısının yanında Çıkar butonu var. Ona basarak hiç aktif olmayan üyeleri çıkartabilirsin, zaten çıkartabileceğin üye sayısını da otomatik gösteriyor. Eğer tam temizleme istiyorsan "30 Gün önce" yazan seçeneği seç.
Ekli dosyayı görüntüle 4581
Bunu yaparsa 30 gündür aktif olmayacak kişileri atar diye biliyorum.

sqarlex#9586
Youtube vs. heryerde olan ban botu kullanabilirsin onun kickli versiyonun yapabilir veya herkesi banlayıp tüm banları açabilirsin.

rotwex#0001
Eğer sunucudaki bütün herkesi atacak isen @sqarlex arkadaşın dedigi gibi ban botlarını kullanıp bütün banları açabilirsin. Ancak sunucunda 1k üye azaltmak istiyosan malasef üyeleri çıkar yapıcaksın veyahutta elinde tek tek

Konu Sahibi
Yalnızca Forum
Eğer sunucudaki bütün herkesi atacak isen @sqarlex arkadaşın dedigi gibi ban botlarını kullanıp bütün banları açabilirsin. Ancak sunucunda 1k üye azaltmak istiyosan malasef üyeleri çıkar yapıcaksın veyahutta elinde tek tek
Bildiğiniz bir bot var mı

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi