Satış Sunucu Template

Echosal#0001
1653745511824.png

Canlar istediğiniz sunucuyu kopyalayabilirsiniz İletişim için DM
İletişim için:

Son düzenleme:
Calpim#0008
Kopyalanan sunucuları nasıl kendi sunucumuza aktarıyoruz? Pek bir bilgim yok da bu programlar hakkında.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Kopyalanan sunucuları nasıl kendi sunucumuza aktarıyoruz? Pek bir bilgim yok da bu programlar hakkında.
Tokeninizi programa yazıyorsunuz zaten program py halinde sonra programda cmd açıp Python Main.py yapıyoruz sonra ister farklı token ister Kendi tokeninizi girerek sunucu kopyalanıyor

Sizin sorunuza gelirsek: Discords yazınca çıkan siteye girip ordan şablonu yüklerseniz ve botu sunucunuza eklerseniz olur bu 1. yöntem

2. yönetim kendi tokeninizi girin ordan kopyalancak sunucuyu seçin ordan kendi sunucunuzu seçin

! 'Astvoid&cv#8188
Buna benzer youtubede bir Program vardı. Programa token ile giriş yapıyorsun Sunucunun id sini alıp programa yazıyorsun... orayi kopyalıyor Ondan sonra sana yeni bir sunucu açıyor. O sunucuyada Xenon (ONAYLI) diye bir bot var Onu getirip Ordaki sunucuyu alip Daha önceden vâr olan (İçinde uye olan v.s) bir sunucuna Kolayca yapıştırabiliyordun

• Beğen
Tepkiler: Calpim
Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Android Desteklemiyor ama

Calpim#0008
Buna benzer youtubede bir Program vardı. Programa token ile giriş yapıyorsun Sunucunun id sini alıp programa yazıyorsun... orayi kopyalıyor Ondan sonra sana yeni bir sunucu açıyor. O sunucuyada Xenon (ONAYLI) diye bir bot var Onu getirip Ordaki sunucuyu alip Daha önceden vâr olan (İçinde uye olan v.s) bir sunucuna Kolayca yapıştırabiliyordun
İnceleyeceğim.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bu yaygın bir program değil mi, ben mi yanlış biliyorum ?

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi