- KayrA13#6510
Merhaba ben Kayra,
Bugün konumuzda ve diğer konularımızda yeni sunucu açan veya discord da bot arayan kişilere yardımcı olabilecek en ünlü botları göstereceğim.(Hiçbiri reklam amacıyla değildir,zaten benim botlarım değil.)
2 - CORTEX BOT ( TÜRK YAPİMİ)
ÖZELLİKLER :
1 - Çoğumuz Cortex'i oynadığımız ekonomi oyunundan biliriz.Cortex bana göre henüz bu konuda çok iyi olmasa da meslekler,market,kasa açma ve günlük para kazanma olarak oynayabileceğiniz kime göre eğlenceli kime göre 2 dakika girip oynayıp çıkalım denilen bir eğlence yapılabilen bot.
2 - Birçok özellikle beraber " !!kayitsistemi " yapılabilmekte ve sunucuyu ilk açtığınız zaman kayıt sistemi yapmak istiyorsanız bu bot bu konuda çoğu şeyde yardımcı olabilir.Tabiki fiyatı 4.99 TL olan premium alınca daha çok ozellikle kayıt işlemi yapılabilir fakat premium olmadan da başarılı şekilde sunucunuza kayıt sistemi ekleyebilirsiniz.
3 - Bu özellikte birkaç genel konuttan bahsedeceğim;
• !!asci komutu ile istediğiniz yazıyı tersten yazdırabilirsiniz.
• !!çevir (dil) (yazı) seçeneği ile istediğiniz dile istediğiniz yazıyı çevirebilirsiniz.
• !!csgo Counter Strike: Global Offensive oynayanlar için yapılmış bu komut istatiklerinizi gösterir.
• !!ss herhangi bir sitenin ekran görüntüsünü alır.
• !!afk kendinizi afk bırakabilirsiniz.
• !!başvuru ekip için veya partner olmak için gibi botun sahibine başvuru raporu gönderebilirsiniz.
• !!duyuru duyuru yapabilirsiniz.
• !!hesaplama hesap makinesi görevi görür.
• !!avatar @(kullanıcı) etiketlediğiniz kişinin avatarini büyük görmek isterseniz gösterir.
• !!müzik istediğiniz ses kanalında muzik açabilirsiniz.
• !!nsfw yetişkinlere özel içerik.
• !!sayac-ayarla Sayı #kanal
Sayaç ayarlayabilirsiniz.
4 - Genel olarak admin ve moderatör komutları kullanabilirsiniz. (!!ban,!!mute...)
5 - Otorol,sunucu kurma işlemleride kullanılabilir.
Bugunluk de benden bu kadar.
Tek isteğim yazımı begendiyseniz bı begeninizi esirgemeyin.
İYİ FORUMLAR.
Bugün konumuzda ve diğer konularımızda yeni sunucu açan veya discord da bot arayan kişilere yardımcı olabilecek en ünlü botları göstereceğim.(Hiçbiri reklam amacıyla değildir,zaten benim botlarım değil.)
2 - CORTEX BOT ( TÜRK YAPİMİ)
ÖZELLİKLER :
1 - Çoğumuz Cortex'i oynadığımız ekonomi oyunundan biliriz.Cortex bana göre henüz bu konuda çok iyi olmasa da meslekler,market,kasa açma ve günlük para kazanma olarak oynayabileceğiniz kime göre eğlenceli kime göre 2 dakika girip oynayıp çıkalım denilen bir eğlence yapılabilen bot.
2 - Birçok özellikle beraber " !!kayitsistemi " yapılabilmekte ve sunucuyu ilk açtığınız zaman kayıt sistemi yapmak istiyorsanız bu bot bu konuda çoğu şeyde yardımcı olabilir.Tabiki fiyatı 4.99 TL olan premium alınca daha çok ozellikle kayıt işlemi yapılabilir fakat premium olmadan da başarılı şekilde sunucunuza kayıt sistemi ekleyebilirsiniz.
3 - Bu özellikte birkaç genel konuttan bahsedeceğim;
• !!asci komutu ile istediğiniz yazıyı tersten yazdırabilirsiniz.
• !!çevir (dil) (yazı) seçeneği ile istediğiniz dile istediğiniz yazıyı çevirebilirsiniz.
• !!csgo Counter Strike: Global Offensive oynayanlar için yapılmış bu komut istatiklerinizi gösterir.
• !!ss herhangi bir sitenin ekran görüntüsünü alır.
• !!afk kendinizi afk bırakabilirsiniz.
• !!başvuru ekip için veya partner olmak için gibi botun sahibine başvuru raporu gönderebilirsiniz.
• !!duyuru duyuru yapabilirsiniz.
• !!hesaplama hesap makinesi görevi görür.
• !!avatar @(kullanıcı) etiketlediğiniz kişinin avatarini büyük görmek isterseniz gösterir.
• !!müzik istediğiniz ses kanalında muzik açabilirsiniz.
• !!nsfw yetişkinlere özel içerik.
• !!sayac-ayarla Sayı #kanal
Sayaç ayarlayabilirsiniz.
4 - Genel olarak admin ve moderatör komutları kullanabilirsiniz. (!!ban,!!mute...)
5 - Otorol,sunucu kurma işlemleride kullanılabilir.
Bugunluk de benden bu kadar.
Tek isteğim yazımı begendiyseniz bı begeninizi esirgemeyin.
İYİ FORUMLAR.