Tanıtım SoundCloud Discord Bot

Queaxtra#6164
Herkese merhaba 👋
Bugün sizlere SoundCloud BETA botunu tanıtacağım.

SoundCloud Nedir?
• SoundCloud, 2007 yılında İsveç’in Stockholm şehrinde kurulmuş bir online ses akışı ve müzik paylaşım platformudur. CEO’su Michael Weissman’dır(2021).
SoundCloud’un etkileşimli doğası, müzisyenlerden podcast’lere kadar içerik oluşturucuların dinleyicileriyle bir araya gelmesini sağlar. Uygulama içeriklerdeki belirli anlar hakkında düşüncelerin paylaşılmasına da olanak tanır ve bu anlar daha sonra parçayı dinleyen herkes tarafından da rahatlıkla görülebilir.

SoundCloud BETA Nedir?
Kendisi SoundCloud'un yapmış olduğu bir Discord botudur. Amacı sizlere Discord üzerinden bedava bir şekilde müzik hizmeti sağlamaktır. Ayrıca bu botta /sign in komutunu kullanıp Discord hesabınızı bağlarsanız dinlediğiniz müziği profilinizin alt kısmında (aynı Spotify mantığı) gösterecektir. Şuan bot sitesinde yoktur bu yüzden botun sayfasına bakamazsınız fakat internet sitesini buraya ekleyeyim. - ( )

BL8Xfht.png

Ayrıca diğer botlardan farklı özelliği ise dinlediğiniz şarkı bittiği zaman başka bir şarkıya otomatik olarak geçiyor. Bu benim en sevdiğim özelliktir. (Başka müzik botunda varmı hiç bir fikrim yok varsa yorumlarda ekleyebilirsiniz.)

Komutlarını merak edenler için;

RdUHVi2.png

veya ( )

Botu eklemek isteyenler için tıklayarak botu sunucunuza ekleyebilirsiniz.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
İlk defa duydum ve güzel botmuş. SoundCloud üzerinden dinleyen kişilerin işine yarayacak bir bot. 🤖

Konu Sahibi
Queaxtra
Queaxtra#6164
İlk defa duydum ve güzel botmuş. SoundCloud üzerinden dinleyen kişilerin işine yarayacak bir bot. 🤖
Bot çok hoşuma gitti ve zaten yeni bir bot 88 - 89 sunucudamı ne var. Bu yüzden destek olmak istedim.

Calpim#0008
Bot baya başarılı, müzik botu arayışı olan ve spotify kullanmayan kullanıcılar için büyük kolaylık. Umarım proje başarılı olup daha fazla yayılır.

4wuqey#0001
Yeni öğrendiğim bir bot, sanırım bir kullanmayı deneyeceğim.

harryzzers#7700
Bilgilendirme için teşekkürler dostum. Deneyeceğim!

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi