Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 12 Eki 2022 #2 Son konularda spam şeklinde yorum atıldığında son cevap kısmı tek bir isme dönüyordu, hoş gözükmediğinden dolayı kaldırıldığını düşünüyorum. Oyla 0 Downvote
Son konularda spam şeklinde yorum atıldığında son cevap kısmı tek bir isme dönüyordu, hoş gözükmediğinden dolayı kaldırıldığını düşünüyorum.
Konu Sahibi deleteduser 12 Eki 2022 Konu Sahibi #3 Aventia' Alıntı: Son konularda spam şeklinde yorum atıldığında son cevap kısmı tek bir isme dönüyordu, hoş gözükmediğinden dolayı kaldırıldığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aklımda az çok bir şey ver ama... Kötü oldu, bence spam şeklinde bir daha yorum atılmaz. Atan yaptığının farkına varmıştır çünkü Oyla 0 Downvote
Aventia' Alıntı: Son konularda spam şeklinde yorum atıldığında son cevap kısmı tek bir isme dönüyordu, hoş gözükmediğinden dolayı kaldırıldığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aklımda az çok bir şey ver ama... Kötü oldu, bence spam şeklinde bir daha yorum atılmaz. Atan yaptığının farkına varmıştır çünkü
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 12 Eki 2022 #4 ArviS' Alıntı: Aklımda az çok bir şey ver ama... Kötü oldu, bence spam şeklinde bir daha yorum atılmaz. Atan yaptığının farkına varmıştır çünkü Genişletmek için tıkla ... Bu yalnızca bir düşünce, kesinlikle bundan kaynaklı olduğunu söylemiyorum. Oyla 0 Downvote
ArviS' Alıntı: Aklımda az çok bir şey ver ama... Kötü oldu, bence spam şeklinde bir daha yorum atılmaz. Atan yaptığının farkına varmıştır çünkü Genişletmek için tıkla ... Bu yalnızca bir düşünce, kesinlikle bundan kaynaklı olduğunu söylemiyorum.
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,723 Tepkime puanı 451 Şehir Yurtdışı 12 Eki 2022 #5 ArviS' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5967 Daha güzel ve hoş duruyordu, merak ettim açıkcası. Neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla ... Daha şık olduğunu düşüyorum şu anki halinde. Oyla 0 Downvote
ArviS' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5967 Daha güzel ve hoş duruyordu, merak ettim açıkcası. Neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla ... Daha şık olduğunu düşüyorum şu anki halinde.
Konu Sahibi deleteduser 12 Eki 2022 Konu Sahibi #6 Calpim' Alıntı: Daha şık olduğunu düşüyorum şu anki halinde. Genişletmek için tıkla ... Ana sayfa çok çıplak duruyor gibi Oyla 0 Downvote
Calpim' Alıntı: Daha şık olduğunu düşüyorum şu anki halinde. Genişletmek için tıkla ... Ana sayfa çok çıplak duruyor gibi
alpo alpo#0001 Katılım 1 Eki 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 4 Şehir İzmir 12 Eki 2022 #7 Calpim' Alıntı: Daha şık olduğunu düşüyorum şu anki halinde. Genişletmek için tıkla ... bence değil Oyla 0 Downvote
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 13 Eki 2022 #8 Son cevap kısmı yeniden eklendi, konu kilit. Oyla 0 Downvote