Yardım Scammer Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samet#0022
Bugün aşağıda bıraktığım mesajı aldım. Bilgisayarımı kontrol ettim. Token Grabber yada türevi bir şey yok bilgisayarımda. Bir şey yapamayacağını biliyorum ama bu bilgileri nereden çektiklerini merak ediyorum. Bİlgisi olan var mı?
Screenshot_1.png
1668438916397.png

• Şaşkın
Tepkiler: RhodesLoveYou
godnext#0808

Dostum rat veya token grabber yemişindir onun harici discordun bir açığının olduğunu sanmıyorum en iyisi güzel bir format at indirdiğin şeylere dikkat et ve tüm şifrelerini değiştir iyi forumlar ve kişiyi reportla​

Konu Sahibi
sametkarapinar
samet#0022

Dostum rat veya token grabber yemişindir onun harici discordun bir açığının olduğunu sanmıyorum en iyisi güzel bir format at indirdiğin şeylere dikkat et ve tüm şifrelerini değiştir iyi forumlar ve kişiyi reportla​

Hocam kaspersky premium kullanıyorum. Bİlgisayarımda crackli hiçbir şey bulunmuyor. Bu antivirüsü geçebilecek birisi Discord üzerinden insanlarla uğraşmaz. Daha büyük işlerle uğraşır diye düşünüyorum, haksız mıyım?

• Kalp
Tepkiler: RhodesLoveYou
rootz#6348
valla hacı o zaman seni tanıyan biri bu. RAT yemeden bu bilgilere erişemez Discord da açık falan yok. buyuk ihtimal arkadaşın falan

harryzzers#7700
Umarım kimsenin başına gelmez, benim başıma gelse adımı bıraktı yapıp sanalı falan salarım herhalde. Geçmiş olsun.

• Kalp
Tepkiler: sametkarapinar
Konu Sahibi
sametkarapinar
samet#0022
her yere adını soyadını yazma
Neden yazmayayım? Resmi işler için kullandığım hesapta xxtrolcocuk@x.com yapacak halim yok.
Umarım kimsenin başına gelmez, benim başıma gelse adımı bıraktı yapıp sanalı falan salarım herhalde. Geçmiş olsun.
Hesap bilgilerimi ele geçirmesi önemli değil. Sadece nasıl olduğunu merak ettim. Mernis verilerini paylaşan ucubeler yüzünden alıştım artık bu konulara. Hesaplarımın hepsinde 2fa aktif. Hiçbir şey yapamazlar. Merak ettiğim için açtım konuyu.
i already know that 🤣
😎😎😎

Konu Sahibi
sametkarapinar
samet#0022
Olayı çözdüm. Github'da paylaştığım projede kişisel bilgilerimi kaldırmayı unutmuşum. Benim ihmalkarlığım yüzünden olmuş. Konuyu kapatabiliriz. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)