Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün aşağıda bıraktığım mesajı aldım. Bilgisayarımı kontrol ettim. Token Grabber yada türevi bir şey yok bilgisayarımda. Bir şey yapamayacağını biliyorum ama bu bilgileri nereden çektiklerini merak ediyorum. Bİlgisi olan var mı?
Dostum rat veya token grabber yemişindir onun harici discordun bir açığının olduğunu sanmıyorum en iyisi güzel bir format at indirdiğin şeylere dikkat et ve tüm şifrelerini değiştir iyi forumlar ve kişiyi reportla
Dostum rat veya token grabber yemişindir onun harici discordun bir açığının olduğunu sanmıyorum en iyisi güzel bir format at indirdiğin şeylere dikkat et ve tüm şifrelerini değiştir iyi forumlar ve kişiyi reportla
Hocam kaspersky premium kullanıyorum. Bİlgisayarımda crackli hiçbir şey bulunmuyor. Bu antivirüsü geçebilecek birisi Discord üzerinden insanlarla uğraşmaz. Daha büyük işlerle uğraşır diye düşünüyorum, haksız mıyım?
Hesap bilgilerimi ele geçirmesi önemli değil. Sadece nasıl olduğunu merak ettim. Mernis verilerini paylaşan ucubeler yüzünden alıştım artık bu konulara. Hesaplarımın hepsinde 2fa aktif. Hiçbir şey yapamazlar. Merak ettiğim için açtım konuyu.