Off-Topic Red Bull'a İş İçin Başvurabileceğinizi Biliyor Muydunuz?

TwoWorthy#1500
Red-Bull-Logo.png

Evet, bu mümkün son zamanlarda oldukça popüler olan Red Bull iş ilanlarıyla meşhur oluyor.

IMG_20220618_191419.jpg

Bu Soruları yanıtlayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Not: 3 Soru yok sadece başlangıç

Calpim#0008
Keşke bu 3 soru ile olsa diyenler olacaktır ama maalesef.... Lakin staj başvurusunda bulunabilirsiniz üniversite öğrencileri için yaptıkları bir proje diye biliyorum ve gerçekten çok eğlenceli çalışma sahaları sunuyorlar diye duydum.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bu işe sahip olanlar tam olarak ne yapıyorlar, bilgin var ise söyleyebilir misin ?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bilgim yok, başvuruyu paylaştım sadece. Ciddi düşünenler araştıracaklardır.
Geçen gün denk geldim bisiklet sürerken, sahilde gidiyordum, durdurdular. Birkaç soru sorup Redbull hediye ettiler, acaba öyle bir iş mi diye merak edip sordum. Biraz araştırıp cevabını bulmaya çalışayım.

• Beğen
Tepkiler: TwoWorthyGods
4wuqey#0001
Evet sosyal medyadan öğrenmiştim, daha çok üniversiteli öğrencileri almaya çalışıyorlar diye biliyorum.

• Beğen
4wuqey#0001
Bu işe sahip olanlar tam olarak ne yapıyorlar, bilgin var ise söyleyebilir misin ?
Yeni çıkan içeceklerini denettiriyorlar, denk gelmiştim o zamanlar yeni çıkan lite kola gibi birşey ikram etmişlerdi.Bunun yanında anket sorusu soruyorlar.Bazenleri Antalya/Beach Park gibi yerlerde etkinliklerde satış vb. tanıtım işlerini yapıyorlar.

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi