onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 18 Tem 2023 #1 Selamlar, 4-5 aydır Aktif degildim. Freelance olarak çalışıyordum. Bu aralar işlerim azaldı. O yüzden geri döndüm. Başlıkta Belirttigim gibi Üçretli olarak; Discord Bot Websitesi, Web Uygulamaları, yapabilirim.
Selamlar, 4-5 aydır Aktif degildim. Freelance olarak çalışıyordum. Bu aralar işlerim azaldı. O yüzden geri döndüm. Başlıkta Belirttigim gibi Üçretli olarak; Discord Bot Websitesi, Web Uygulamaları, yapabilirim.
ArviS arviis. Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 863 Tepkime puanı 130 Şehir İzmir 18 Tem 2023 #2 onwr' Alıntı: Selamlar, 4-5 aydır Aktif degildim. Freelance olarak çalışıyordum. Bu aralar işlerim azaldı. O yüzden geri döndüm. Başlıkta Belirttigim gibi Üçretli olarak; Discord Bot Websitesi, Web Uygulamaları, yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin hacım Tepkiler: onwr
onwr' Alıntı: Selamlar, 4-5 aydır Aktif degildim. Freelance olarak çalışıyordum. Bu aralar işlerim azaldı. O yüzden geri döndüm. Başlıkta Belirttigim gibi Üçretli olarak; Discord Bot Websitesi, Web Uygulamaları, yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin hacım