Şahmeran Şahmeran#4327 Katılım 29 Ağu 2021 Mesajlar 104 Tepkime puanı 12 13 Ocak 2023 #1 Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı?
Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı?
ArviS arviis. Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 863 Tepkime puanı 130 Şehir İzmir 13 Ocak 2023 #2 Şahmeran' Alıntı: Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla ... 6 ay kendi mailin kalırsa OG mail oluyor, PB yeme olasılığı düşüyor PB atmak zor değil, Discord'a destek açıp hesabın bilgilerini verdikten sonra (en ince detayına kadar) iş bitiyor
Şahmeran' Alıntı: Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla ... 6 ay kendi mailin kalırsa OG mail oluyor, PB yeme olasılığı düşüyor PB atmak zor değil, Discord'a destek açıp hesabın bilgilerini verdikten sonra (en ince detayına kadar) iş bitiyor
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 92 Şehir İstanbul 14 Ocak 2023 #3 aç olunca yenir EQWEQWEQW arvis hocam gerekli cevabı vermiş şaka yapmasam olmazdı kg