Off-Topic Potansiyelli Telegram Airdropları Tam liste

Mawawi#8838
Cexio ; ( kendi borsasının Coinlerini çıkarıyorlar Güzel bir kazanç getirebilir )

Tabswap ;

Frogs ; ( Dogscoin'nin nerdeyse tıpatıp aynısı )

Rocky rabbit ;

KuCoin ; ( kendi borsasının Coinlerini çıkarıyorlar Güzel bir kazanç getirebilir )

ToMarket ;

TimeFarm ;

YesCoin ;

Booms ; ((Yakın bir zamanda Kendi İlk kullanıcılarına Ton olarak Airdrop dağıtmışlardı Güvenilir bir proje )

Catizen ;

Blum ;

MMproBump ; ( Bizzat Ston.fi blockchain'i anlaşmışlardır )

Okx Racer ; (Okx Borsasınız kendi çıkarmış olduğu Botdur )

HoldCoin ;

X Empire ;

Wigmam Drum Game ;

Cats ; ( Dogscoin'nin nerdeyse tıpatıp aynısı )

Seed App ;

Gleam Bot ;

Vertus ; ( Kaliteli Ton ağında Çok büyük gelişmeler yapma yolunda bir coindir )

Dotcoin ;

Cedex ;

Memefi ; ( Arkasın büyük borsalar olan bir coindir , Ekim aynının sonunda listeleneceği söylentisi vardır )

NotCoinden beri Telegramda Güvenilir Airdroplara kasıyorum bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim Referans ım ile kayıt olursanız Çok sevinirim , Araştırıp güvenilir olan Coinlerin başına Yıldız emojisini koydum.

Haber Kaynağı
telegram.org

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Cexio ; ( kendi borsasının Coinlerini çıkarıyorlar Güzel bir kazanç getirebilir )

Tabswap ;

Frogs ; ( Dogscoin'nin nerdeyse tıpatıp aynısı )

Rocky rabbit ;

KuCoin ; ( kendi borsasının Coinlerini çıkarıyorlar Güzel bir kazanç getirebilir )

ToMarket ;

TimeFarm ;

YesCoin ;

Booms ; ((Yakın bir zamanda Kendi İlk kullanıcılarına Ton olarak Airdrop dağıtmışlardı Güvenilir bir proje )

Catizen ;

Blum ;

MMproBump ; ( Bizzat Ston.fi blockchain'i anlaşmışlardır )

Okx Racer ; (Okx Borsasınız kendi çıkarmış olduğu Botdur )

HoldCoin ;

X Empire ;

Wigmam Drum Game ;

Cats ; ( Dogscoin'nin nerdeyse tıpatıp aynısı )

Seed App ;

Gleam Bot ;

Vertus ; ( Kaliteli Ton ağında Çok büyük gelişmeler yapma yolunda bir coindir )

Dotcoin ;

Cedex ;

Memefi ; ( Arkasın büyük borsalar olan bir coindir , Ekim aynının sonunda listeleneceği söylentisi vardır )

NotCoinden beri Telegramda Güvenilir Airdroplara kasıyorum bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim Referans ım ile kayıt olursanız Çok sevinirim , Araştırıp güvenilir olan Coinlerin başına Yıldız emojisini koydum.
Arkasında sağlam kişiler olmayan coinlerden bir halt olmaz. Yakın zamanda örnek olarak Telegram'da bir bot SCAM yüzünden kapandı.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi