Diğer Poppy Playtime Chapter 2 Özeti ve Gizli Son!

The Fethlander#0001
Bu fabrikadan kaçmaya çalışırken bir sürü tehlike atlatıyoruz. Huggy Wuggy ve Mommy Long Leg’i atlatmayı başarıyoruz, ve trene biniyoruz. Oyunda 2 tane son var bir tane son normal oyunda diğer son gizli bir poppy Playtime oyunun içinde. Oyunun dosyalarını kurcalarsak Prototype4 adında bir dosya buluyoruz, o dosyayı çalıştırırsak poppy Playtime açılıyor fakat farklı bir şekilde. Spawnpoint adında bir sayı yazma bölümü var ve biz bunlara dokunmadan oyunu açarsak ve sona gelirsek trende gizli sona varıyoruz, 1. sonda normal sonda poppy bunları konuşuyor: beni kutuya koymasından korkmuştum, ama sen beni kurtardın sen mükemmelsin kaybedilmeyecek kadar mükemmel, üzgünüm gitmene **henüz** izin veremem. Senin kadar mükemmel birini görmemiştim o kutuda uzun yıllar kaldım. Özgür olunca neler yapacağımı düşünmeme ve düşünmeme oldukça fazla zaman kalmıştı, şimdi özgürüm ve yapacağım şey ise bütün işleri düzeltmek. BİZ… o şey de ne? (Ses kesilir) 2.son: herşeye rağmen bunu başardın anneyi yendin ve beni bir kez daha kurtardın, sen mükemmelsin kaybedilmeyecek kadar mükemmel. Üzgünüm gitmene izin veremem bilmediğin çok fazla şey var tüm herşeyin sorumlusu tüm herkesin öldürülmesinin sorumlusu benim! Bir oyuncak olarak yaşamam daha fazla deneylere ve ölümlere sebep oldu. Bu tren şimdi Playcare alanına doğru gidiyor, başlamak için en iyi yer. BİZ….. o o o o şey de ne? bana ne yapacaksın???

MOMMY LONG LEGS ÖLÜMÜ: kıyma makinesinde mommy long legi öldürüyoruz ve deney 1006 mommy long legin kalan bölümünü alıyor ve teorilere göre parçaları kendine ekliyor
1FEE80D8-CC68-4D7C-8AAF-64DCF958FFF0.jpeg

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

Calpim#0008
konunu biraz görseller ile süsleyebilirsin, eğer güzel bir konu olsun istersen.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)