Şikayet @Pewels Adlı Üyeden Şikayetçiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagooo
Şikayetçi Olduğunuz Üye
Pewels
Şikayet Nedeni
DOLANDIRICILIK
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/2-tl-1-nitro-token-satis.10182/
1 Nitrolu token 2tl satış konusu üzerinden iletişime geçtim 30 adet alıcaktım başta güven amaçlı 10 tane alım yaptım 20 tl gönderdim 2 gündür cevap vermiyor. 20TL Ne onu ne de beni zengin eder ama ben bu işin peşinden gideceğim en azından başkalarının cebi yanmasın bana adam gibi gelip durumum yok ihtiyacım var dese değil 20 100 - 200 tl bile atardım böyle şaklabanlık yapmasına gerek yoktu . Özellikle parayı atarken elimde delil olması için açıklamasına " nitro alındı " yazdım yarın veya pazartesi günü savcılığıa suç duyurusunda bulunucağım artık uzlaşma zamanı görüşürüz arkadaşla.

Eğer DCTÜRKİYE.COM ADRESİ LOG VERİYOR İSE TUTANAKTA İŞİN KOLAYLAŞMASI ADINA KENDİLERİNİN DE İSMİNİ GEÇİRMEK İSTİYORUM BU KONU HAKKINDA YANITINIZI BEKLİYORUM
1.PNG

23.PNG

IMG_0924.jpg

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    33.2 KB · Görüntüleme: 60
  • 23.PNG
    23.PNG
    35.7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0924.jpg
    IMG_0924.jpg
    216.6 KB · Görüntüleme: 59

dawu

Yönetici
dawu.
Öncelikle merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgünüz. Forumumuzun ticaret platformu olarak, üyelerimizin güvenli bir alışveriş ortamında işlem yapmalarını sağlamak için çaba gösteriyoruz. Ancak, insanlar maalesef böylesi düşük miktarlar için bile dolandırıcılık yapabilmektedir.

Kullanıcı, Discord Türkiye'den kalıcı olarak yasaklandı ve "Dolandırıcı" olarak işaretlendi. Umarım bundan sonra daha olumlu deneyimler yaşarsınız. İyi forumlar!

• Beğen
Tepkiler: kedy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi