Satılık Owo karşılığında tasarım yapabilirim.

Ech0#1905
Selam!
Ben Ech0 sizler için logo, pixel art, banner ve wallpaper yapabilirim. İşte benim tasarımlarım.

Ekli dosyalar

• banner.png
    banner.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 113
  • ÇALIŞ.jpg
    ÇALIŞ.jpg
    319.3 KB · Görüntüleme: 140
  • Amogus and sugoma gif NFT.gif
    Amogus and sugoma gif NFT.gif
    2.5 KB · Görüntüleme: 117
  • discord-avatar-512-1JC15.png
    discord-avatar-512-1JC15.png
    15.4 KB · Görüntüleme: 117
  • wallpaper.png
    wallpaper.png
    79.6 KB · Görüntüleme: 132
  • Beğen
Tepkiler: Umut
4wuqey#0001
Başarılı ve mükemmel bannerlar...

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bol kazançlar. 💰

harryzzers#7700
Yaptığınız tasarımlar yapılması basit ve belirli bir site üzerinden yapılmaktadır, özellikle 4. logoyu siteden yapabilirsiniz. (bkz: ) Açıkcası biraz kazık gibi geldi bana. 1. banner her ne kadar uyumlu olmasa da iş görür gibi. Onun dışında hepsi fasa fiso.

Quafi#9142
İyi satışlar kolay gelsin

Konu Sahibi
EchO
Ech0#1905
Yaptığınız tasarımlar yapılması basit ve belirli bir site üzerinden yapılmaktadır, özellikle 4. logoyu siteden yapabilirsiniz. (bkz: ) Açıkcası biraz kazık gibi geldi bana. 1. banner her ne kadar uyumlu olmasa da iş görür gibi. Onun dışında hepsi fasa fiso.
Öncelikle yaptığınız eleştiri için teşekkür ederim. Bionluk gibi sitelerde yaş sınırı olduğu için oralarda satış yapamıyorum. Bende tek satış yapabileceğim yerlerden biri olan discord da 100k owo gibi makul olduğunu düşündüğüm fiyatlara buna benzer çalışmalar yapıyorum. Aslında elimden gelen çalışmalar bu. Başarısız olduğumu biliyorum ama yine de bir şeyler denemek istiyorum. ☺️

harryzzers#7700
Öncelikle yaptığınız eleştiri için teşekkür ederim. Bionluk gibi sitelerde yaş sınırı olduğu için oralarda satış yapamıyorum. Bende tek satış yapabileceğim yerlerden biri olan discord da 100k owo gibi makul olduğunu düşündüğüm fiyatlara buna benzer çalışmalar yapıyorum. Aslında elimden gelen çalışmalar bu. Başarısız olduğumu biliyorum ama yine de bir şeyler denemek istiyorum. ☺️
Ama yaptığın çalışmaların şablonu neredeyse tüm sitelerde var, site yardımıyla yapılabilir. Kendini geliştirerek kendine özgün tasarımlar yapabilirsin.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi