Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satıldı OWO hesabımı satıyorum

HerrMannelig#9615
Hesap rozetleri
yok
Hesap kurulma tarihi
17 Nis 2018
ID'nin ilk 3 hanesi
961
Fiyat
0 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
a

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
ID’nin ilk 3 hanesi kısmını yanlış doldurduğunu görüyorum, düzenlemen gerekmekte.

'Polwia.#0619
Fiyat Genel OwO Hesap Piyasasına Göre Biraz Fazla Olmuş.
İyi Satışlar Dilerim...

'Polwia.#0619
fiyatı öylesine yazdım discorddan aklında ki fiyatı iletebilirsin aklımda bir fiyat var ama 2k değil tabi ki
Discord hesabının kurucu mail ile mi teslimi olacak, nitrosu bulunuyor mu gibi etkenlere de bağlı bu fiyatlar, sadece OwO üzerinden bir fiyat teklif etsem 700 ile 1000 TL Bandında alınabilir.
İyi Satışlar Dilerim...

Konu Sahibi
HerrMannelig#9615
Discord hesabının kurucu mail ile mi teslimi olacak, nitrosu bulunuyor mu gibi etkenlere de bağlı bu fiyatlar, sadece OwO üzerinden bir fiyat teklif etsem 700 ile 1000 TL Bandında alınabilir.
İyi Satışlar Dilerim...
Merhaba hesabın her şeyi bana ait, kendi hesabım daha önce satılma sıfırlanma devretme işlemi olmadı, nasıl devredilmesi talep edilirse benim için uygundur.

hesapta nitro, rozet yoktur.

23m owo cash bulunmaktadır.

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Güzel hesap iyi satışlar

Ama benden tafsiye satarken leveline göre alan arkadaşlara satmaya çalışma düşük fiyata alırlar
Gerçekten güzel bir owo hesabi almak isteyn arkadaşa sat

Ve hesabın güvenlik amacından hesabin owo xp şeyinde isimini fixlemeyi unutmuşsun
Söyliyim dedim.

Konu Sahibi
HerrMannelig#9615
Güzel hesap iyi satışlar

Ama benden tafsiye satarken leveline göre alan arkadaşlara satmaya çalışma düşük fiyata alırlar
Gerçekten güzel bir owo hesabi almak isteyn arkadaşa sat

Ve hesabın güvenlik amacından hesabin owo xp şeyinde isimini fixlemeyi unutmuşsun
Söyliyim dedim.
hesap iyi ya zoosu baya geniş, kurulu takım ve bir kaç opsiyon için pet lvl'leri yüksek, xp kısımda ismi kararttım.

teşekkürler.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)