Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discord hesabının kurucu mail ile mi teslimi olacak, nitrosu bulunuyor mu gibi etkenlere de bağlı bu fiyatlar, sadece OwO üzerinden bir fiyat teklif etsem 700 ile 1000 TL Bandında alınabilir. İyi Satışlar Dilerim...
Discord hesabının kurucu mail ile mi teslimi olacak, nitrosu bulunuyor mu gibi etkenlere de bağlı bu fiyatlar, sadece OwO üzerinden bir fiyat teklif etsem 700 ile 1000 TL Bandında alınabilir. İyi Satışlar Dilerim...
Merhaba hesabın her şeyi bana ait, kendi hesabım daha önce satılma sıfırlanma devretme işlemi olmadı, nasıl devredilmesi talep edilirse benim için uygundur.
Ama benden tafsiye satarken leveline göre alan arkadaşlara satmaya çalışma düşük fiyata alırlar
Gerçekten güzel bir owo hesabi almak isteyn arkadaşa sat
Ve hesabın güvenlik amacından hesabin owo xp şeyinde isimini fixlemeyi unutmuşsun
Söyliyim dedim.
Ama benden tafsiye satarken leveline göre alan arkadaşlara satmaya çalışma düşük fiyata alırlar
Gerçekten güzel bir owo hesabi almak isteyn arkadaşa sat
Ve hesabın güvenlik amacından hesabin owo xp şeyinde isimini fixlemeyi unutmuşsun
Söyliyim dedim.