Alınacak Minecraft Discord Sunucusu Satın Alınacak!

canbusiness
Fiyat
x ₺
Sunucu adı
x
Sunucu açılma tarihi
1 Nis 2023
Sunucudaki takviye sayısı
0
Sunucudaki üye sayısı
500
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
100
Pazarlık
Var
Takas
Yok
🌟 Minecraft Discord Sunucusu Satın Alınacak! 🌟

🔵 Arama Kriterleri:

Sunucu Türü: Minecraft

Üye Sayısı: Minimum 500

📜 Açıklama: Merhaba üyeleri

Ben Can, Minecraft sunucuları arasında yeni bir macera arıyorum. Şu anda satılık Minecraft kitlesine sahip sunucu arayışındayım ve aşağıdaki kriterlere sahip sunuculara ilgi gösteriyorum:

Sunucu türü: Tamamen Minecraft odaklı olmalıdır. Üye Sayısı: Minimum 500 kullanıcı olmalıdır. Ayrıca, sunucunun geçmişi, sunulan oyun modları, etkinlikleri ve topluluğu hakkında daha fazla bilgiye de açığım.

Eğer bir Minecraft discord sunucusunu satmayı düşünüyorsanız veya bu kriterlere uyan bir sunucu öneriniz varsa, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin. Sunucu hakkında daha fazla detay paylaşabilir veya tekliflerinizi iletebilirsiniz.

Tokensiz sunucular tercih edilmektedir.

Sunucu açılış tarihi pek önemli değildir.

"Sunucuna bot basabilirim!" tarzı şeyler için iletişime geçmeyiniz bot basacak kişi aramıyorum!

📧 İletişim: Discord: canbusiness

Şimdiden bana ulaşan herkese teşekkür ederim! 🎮🌍

mert.out
🌟 Minecraft Discord Sunucusu Satın Alınacak! 🌟

🔵 Arama Kriterleri:

Sunucu Türü: Minecraft

Üye Sayısı: Minimum 500

📜 Açıklama: Merhaba üyeleri

Ben Can, Minecraft sunucuları arasında yeni bir macera arıyorum. Şu anda satılık Minecraft kitlesine sahip sunucu arayışındayım ve aşağıdaki kriterlere sahip sunuculara ilgi gösteriyorum:

Sunucu türü: Tamamen Minecraft odaklı olmalıdır. Üye Sayısı: Minimum 500 kullanıcı olmalıdır. Ayrıca, sunucunun geçmişi, sunulan oyun modları, etkinlikleri ve topluluğu hakkında daha fazla bilgiye de açığım.

Eğer bir Minecraft discord sunucusunu satmayı düşünüyorsanız veya bu kriterlere uyan bir sunucu öneriniz varsa, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin. Sunucu hakkında daha fazla detay paylaşabilir veya tekliflerinizi iletebilirsiniz.

Tokensiz sunucular tercih edilmektedir.

Sunucu açılış tarihi pek önemli değildir.

"Sunucuna bot basabilirim!" tarzı şeyler için iletişime geçmeyiniz bot basacak kişi aramıyorum!

📧 İletişim: Discord: canbusiness

Şimdiden bana ulaşan herkese teşekkür ederim! 🎮🌍
Merhabalar, discord ismim mert.out beni ekler misiniz

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi