- nul_mung
Meka Bot – Yeni Çıkan Ücretsiz Discord Topluluk Yönetim Botu (Beta 1.0)
Meka Bot, YouTube, Kick, Twitch ve Reddit gibi platformlar için Discord botu üzerinden çalışan bildirim sistemleri sunan, yeni yayınlanmış ücretsiz bir topluluk yönetim botudur. Şu anda Beta 1.0 sürümündedir; bu nedenle hatalarla karşılaşılabilir. Bot aktif olarak geliştirilmektedir ve önerilere, görüşlere ve geri bildirimlere tamamen açıktır.
Discord botu içerisinde bulunan başlıca sistemler:
Beta aşamasında olmasına rağmen Meka Bot, Discord sunucularını daha düzenli, güvenli ve etkileşimli hâle getirmeyi hedefler. Karşılaştığınız hataları bildirerek veya fikirlerinizi paylaşarak projenin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.
Web sitesi:
Destek, öneri ve geri bildirim için Discord (Meka Support):
Meka Bot, YouTube, Kick, Twitch ve Reddit gibi platformlar için Discord botu üzerinden çalışan bildirim sistemleri sunan, yeni yayınlanmış ücretsiz bir topluluk yönetim botudur. Şu anda Beta 1.0 sürümündedir; bu nedenle hatalarla karşılaşılabilir. Bot aktif olarak geliştirilmektedir ve önerilere, görüşlere ve geri bildirimlere tamamen açıktır.
Discord botu içerisinde bulunan başlıca sistemler:
YouTube, Kick, Twitch ve Reddit bildirim sistemleri
Müzik oynatma
Otomatik moderasyon & anti-raid koruması
Otomatik yanıt (auto-reply) sistemi
Seviye ve deneyim (level) sistemi
Etkileşimli roller (EmojiRole & ButtonRole)
Kullanımı kolay ve modern yönetim paneli
Beta aşamasında olmasına rağmen Meka Bot, Discord sunucularını daha düzenli, güvenli ve etkileşimli hâle getirmeyi hedefler. Karşılaştığınız hataları bildirerek veya fikirlerinizi paylaşarak projenin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.