Tanıtım Matchify.org: Müziğin gücüyle bağlantı kurun!

Armagan#4869
Matchify - Matchify ile Discord üzerinde seninle aynı müzik zevkindeki insanlar ile tanış!

Matchify sayesinde Discord’da seninle aynı tarzda müzik dinleyen insanlar ile tanışabilirsin!

Matchify size şunları sunmakta:
  • Kendinizin ve başkalarının bütün müzik geçmişini tamamıyla gerçek zamanlı görün.
  • Kendinizin ve başkalarının tüm zamanda en çok dinlediği şarkıları görün.
  • Gerçek zamanlı olarak en popüler sunucuları, sanatçıları, albümleri, parçaları ve janraları görün.
  • Bir şarkıyı, albümü veya sanatçıyı daha önce kimler dinlemiş diye görün.
  • Dinlediğiniz şarkılara göre size yeni şarkılar önerir.
  • Ve en önemlisi, sizinle en çok uyuşan insanları yüzdelik% oranı olarak görün.
  • Global filtreleme sistemi: İstediğiniz sanatçıları veya janraları tamamen gizleyin!
  • Masaüstü bildirimleri: Seninle aynı anda müzik dinleyen insanlar hakkında anlık bildim alın!
Matchify için ileride planladıklarım:
  • Kendi içerisinde sosyal medya: İstediğiniz şarkılar hakkında yorum ve resim paylaşın!
  • Matchify içi Direkt Mesaj: Birisine mesaj yazmak istediğinizde, Discord yerine direk Matchify üzerinden yazabilceksiniz.
Bu proje sadece Armagan#4869 tarafından geliştirilmektedir. Öneri ve şikayetleriniz için bana ulaşabilirsiniz!

Projeyi desteklemek için Matchify’ı ekleyebilirsiniz veya siteye giriş yapabilirsiniz:
Proje 26.07.2022 tarihinde 310k üyeye ev sahipliği yapmakta.

1658842948945.png
1658842985834.png

1658843049869.png
1658843084562.png

Son düzenleme:
  • Kalp
Tepkiler: coronavirus111
Queaxtra#6164
Güzel olmuş eline sağlık :)

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi