Tanıtım Kişisel Sunucum

Wandal#0001
Arkadaşlar normalde çok forum tarzı yerleri reklam için kullanmayı sevmem ama:
  • Sunucu adı: Wandal
  • Sunucu adresi:
  • Sunucu hakkında: Kişisel resmi sunucum, sohbet muhabber var çökün arkadaşlar.

logom.jpg

Konu Sahibi
Wandal
Wandal#0001
gzl ortam tavsiye ederim skdhgskjdflhjsdg

Piques#5792
Mükemmel sunucu valla, sade ve samimi bir ortam var. Hiçbir kar amacı gütmüyor. Katılmayan bin pişman. Fazla boş yaptım o yüzden susayım :p

Piques#5792
sonuç olarak katılın btw

Konu Sahibi
Wandal
Wandal#0001
Mükemmel sunucu valla, sade ve samimi bir ortam var. Hiçbir kar amacı gütmüyor. Katılmayan bin pişman. Fazla boş yaptım o yüzden susayım :p
oy kur parti verelim abi ne boş yapması

Calpim#0008
Güzel sunucu🙌

fahri#7575
O kadar çok sohbet üzerine kanallardayım ki hepsi tekrara binmeye başladı, insanlar birbirinden farklı ve kaliteli olanı değil diğerleri ne yaptıysa aynısını yapayım kafasında gittiği için sohbet sunucuları pek ilgimi çekmiyor. İnsanlara klasikten daha fazlası lazım yoksa diğer sunucuların arasından sıyrılmak zor olur :)

• Beğen
Tepkiler: Tequila
Konu Sahibi
Wandal
Wandal#0001
O kadar çok sohbet üzerine kanallardayım ki hepsi tekrara binmeye başladı, insanlar birbirinden farklı ve kaliteli olanı değil diğerleri ne yaptıysa aynısını yapayım kafasında gittiği için sohbet sunucuları pek ilgimi çekmiyor. İnsanlara klasikten daha fazlası lazım yoksa diğer sunucuların arasından sıyrılmak zor olur :)
Hocam şuan bahsettiğiniz şey benim zaten hayattaki mottom, herkes değil herkes olmayan ol mantığı ile ilerlediğim için zaten öyle bir durum sunucumda geçerli değil.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)