Altyapı KENDI V14 TICKET BOTUNU YAP

ferit#3020
Bilgilendirme:
Merhabalar altyapıyı open source olarak Github üzerinden paylaştım üstüne insanların altyapıyı daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için Youtube platformu üzerinde altyapının kurulum videosunu paylaştım yapamayanlar veya konuyla alakalı olmayan kişiler videoyu izleyebilir ve yapabilirler.

Ticket Botu Nedir?
Discord sunucunuzdaki üyelere destek vermek amaçlı bu botu kullanabilirsiniz. Bot tamamen discord.js modülünün son sürümü ile optimize bir şekilde yapılmıştır.

Not: Bot üzerinde bir hata ile karşılaşırsanız bana ulaşmaktan çekinmeyin müsait olduğum her zaman yardımcı olabilirim.

Github Proje Link:
Kurulum Videosu:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

Konu Sahibi
ferit
ferit#3020
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
Benim gibi önceki kategoride altyapı paylaşan bir forum üyesi gördüğüm için dolaylı yoldan böyle paylaştım kusura bakmayın.

• Kalp
Tepkiler: Aventia
onwr#1000
Bilgilendirme:
Merhabalar altyapıyı open source olarak Github üzerinden paylaştım üstüne insanların altyapıyı daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için Youtube platformu üzerinde altyapının kurulum videosunu paylaştım yapamayanlar veya konuyla alakalı olmayan kişiler videoyu izleyebilir ve yapabilirler.

Ticket Botu Nedir?
Discord sunucunuzdaki üyelere destek vermek amaçlı bu botu kullanabilirsiniz. Bot tamamen discord.js modülünün son sürümü ile optimize bir şekilde yapılmıştır.

Not: Bot üzerinde bir hata ile karşılaşırsanız bana ulaşmaktan çekinmeyin müsait olduğum her zaman yardımcı olabilirim.

Github Proje Link:
Kurulum Videosu:
Eline saglık

sworond
Bilgilendirme:

Ticket Botu Nedir?

Github Proje Link:
Kurulum Videosu:
Eline sağlık

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi