Off-Topic İstediğim İlgiyi Göremedim

TwoWorthy#1500
Öncelikle buraya gelen herkese selamlar,
Bazılarınız biliyorsunuzdur ki faydalı paylaşımlar yapıyorum.
Ancak son zamanlarda herkesin görüp geçtiğini 1 yorum bile yapmadığını farkettim.
Kendim bir karar aldım ve Web Sitelere devam etmiyeceğim bir süre.
Sebebi dediğim gibi benim beklentimin altında ilgi gördü.
Teşekkür yorumları bile beni mutlu ediyor. Elinizden geldiğince yorum, emoji vb. Cümleler kurarsanız sevinirim.
Başka paylaşımlar yapmaya devam edeceğim.
Hepinize İyi Forumlar 🙄

• Beğen
Tepkiler: Umut
Calpim#0008
Merhabalar, yazmayı bırakmamayı öneriyorum sana ama yazılarını içinde bulunduğun toplumu iyice analiz ederek, topluma en uygun konuları seçerek devam etmen daha iyi olacaktır.

Saygılar, iyi forumlar❤️

• Beğen
Tepkiler: TwoWorthyGods
Konu Sahibi
TwoWorthyGods
TwoWorthy#1500
Merhabalar, yazmayı bırakmamayı öneriyorum sana ama yazılarını içinde bulunduğun toplumu iyice analiz ederek, topluma en uygun konuları seçerek devam etmen daha iyi olacaktır.

Saygılar, iyi forumlar❤️
Reis uğraşıyorum araştırıyorum olduğunca adam bakıyor geçiyor ben onun o tavrına üzülüyorum tabikide yazmayı bırakmayacağım sadece web sitelere biraz ara vereceğim sanada saygılar <3

Calpim#0008
Reis uğraşıyorum araştırıyorum olduğunca adam bakıyor geçiyor ben onun o tavrına üzülüyorum tabikide yazmayı bırakmayacağım sadece web sitelere biraz ara vereceğim sanada saygılar <3
Her şeye rağmen devam et. Sen bırakmaki kendini geliştir. Değer verdikçe güzel şeyler çıkartacaksındır.

• Beğen
Tepkiler: TwoWorthyGods

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi