Çöp Kutusu Hi no Chikara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun Tilkisi#1935
Hi no Chikara'ya ait bir çalışmaların olduğu yer. Buna ek olarak, hikâye yazma evi ve müzik yapma yeri. Ücretli hizmetlerim ise, site yapma yeri. Tema yapma zamanı ve Beta testerlık günü.

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Sunucu aktifse hala linki güncelleyebilir misin?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Sunucuyu aktifleştirmede çok zorlanıyorum. Önerilerin nedir?
Reklam alabilirsin, yardımcı olabilecek en büyük şey budur. Ayrıca reklam almadan önce içeriğinin sunucu için ne kadar uygun olduğunu düşünmelisin. İçerik çekici olmazsa reklam da pek bir işe yaramaz.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
Reklam alabilirsin, yardımcı olabilecek en büyük şey budur. Ayrıca reklam almadan önce içeriğinin sunucu için ne kadar uygun olduğunu düşünmelisin. İçerik çekici olmazsa reklam da pek bir işe yaramaz.
İçeriklerimi sunucuda değil, sitede paylaşıyorum. Asıl hatam bu sanırım. Bu konuda yol gösterebilir misin?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
İçeriklerimi sunucuda değil, sitede paylaşıyorum. Asıl hatam bu sanırım. Bu konuda yol gösterebilir misin?
İçeriklerinin gerçekten ilgi çekici ve güzel olduğunu düşünüyorsan sunucunda da paylaşabilirsin, böylece göz atmak için siteye gitmelerine gerek kalmamış olur.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
İçeriklerinin gerçekten ilgi çekici ve güzel olduğunu düşünüyorsan sunucunda da paylaşabilirsin, böylece göz atmak için siteye gitmelerine gerek kalmamış olur.
O zamanda boşa alınmamış olmaz mı? Nasıl dengeleyebiliriz ki?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
O zamanda boşa alınmamış olmaz mı? Nasıl dengeleyebiliriz ki?
En azından sunucunun veya sitenin reklamını yapmakla başlayabilirsin, eğer sitenin reklamını yaparsan bir yerlere Discord sunucu davetini de bırakmayı unutma.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
En azından sunucunun veya sitenin reklamını yapmakla başlayabilirsin, eğer sitenin reklamını yaparsan bir yerlere Discord sunucu davetini de bırakmayı unutma.
Yarın sitemi düzenleyeceğim, o zaman onu da dahil ederim. Bu arada hikâyelerim Japon temalı diye okunmuyorsa benim suçum mu?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Yarın sitemi düzenleyeceğim, o zaman onu da dahil ederim. Bu arada hikâyelerim Japon temalı diye okunmuyorsa benim suçum mu?
Hayır, tüm içerikler herkesin ilgisini çekecek diye bir kaide yok. Zaten hikayelerinle ilgilenen kişiler Japon temalı sevdikleri için okuyorlar. Sen dilediğin şekilde yazabilirsin, ilgisini çeken kişiler okuyacaktır.

• Kalp
Tepkiler: HinoChikara
Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
Hayır, tüm içerikler herkesin ilgisini çekecek diye bir kaide yok. Zaten hikayelerinle ilgilenen kişiler Japon temalı sevdikleri için okuyorlar. Sen dilediğin şekilde yazabilirsin, ilgisini çeken kişiler okuyacaktır.
O zaman reklamı iyi yapmak şart, teşekkür ederim hocam.

• Kalp
Tepkiler: Aventia
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi