Yardım Hesabım Çalındı - Ticket Sistemi Bozuldu

tuzcudeha
Merhaba,
Ben discord hesabımı geçen hafta birinin kendi yaptığı oyununu denememi istemesi üzerine 5 sene önce 5 dolara nitro aldığım için verilen rozetli olan hesabımın tüm her şeyini bilgisini aldılar ve mailimin ise discord destek adresini alıp şifreyi değiştirdiler.
Benim discordun hesaba erişimim zaten yok ama discord destekteki şifreyi ne kadar değiştirsem dahi giriş yapabiliyor.
Ayrıca ticket atmıştım ancak bir süre sonra aynı kullanıcı adında başka bir hesap açılmış hemde benim mailimde , benim mailde olduğu için hesabı silmeyi denesemde 30 gün bekletiyor.
Yani discord supportta da yanlış hesabı algılayacak yeni açılmış hesabı kontrol edicekler ve böylece ticket yanlış çözülmüş olacak ve süreyi iyice uzatacaklar.
Ne yapabilirim, eski hesabımı unutmalı mıyım?

Son düzenleme:
Konu Sahibi
tuzcudeha
oge mail sizde mi
evet ancak mailimle yetkim olmadan yeni bir hesap açılmış, böylece discord support yanlış hesabı kontrol edicek ve süreç uzayacak + süreç uzayınca zaten benim aleyhime çünkü discord ilgiyi kesiyor

Son düzenleme:
155
chatgptye mi yazdırdın kanka senaryoyu, bence sen hesap satın aldın pb yer mi diye düşünüyorsun.

• Haha
Tepkiler: TannBoss
Konu Sahibi
tuzcudeha
chatgptye mi yazdırdın kanka senaryoyu, bence sen hesap satın aldın pb yer mi diye düşünüyorsun.
aynen hatta orijinal maili ele geçirdim ancak maili alınca sildim ki geri alınmasın diye zaten oge mail olmayınca hesap geri alınamıyor dimi :))
a pardon söylemeyi unuttum birde oge maili çalmışken ticketlara gerçek bir temsilci deilde otomasyona dönsün birde discord supporttakileri meşgul edeyim diye işsiz gibi yüzlerce ticket attım haha.

155
aynen hatta orijinal maili ele geçirdim ancak maili alınca sildim ki geri alınmasın diye zaten oge mail olmayınca hesap geri alınamıyor dimi :))
a pardon söylemeyi unuttum birde oge maili çalmışken ticketlara gerçek bir temsilci deilde otomasyona dönsün birde discord supporttakileri meşgul edeyim diye işsiz gibi yüzlerce ticket attım haha.
kankam early supporter rozeti , 5 dolar nitro alanlara verildi sonra 10$ oldu nitro, kendi dedigin sey dahi mantıksız haberin olsun.

Konu Sahibi
tuzcudeha
kankam early supporter rozeti , 5 dolar nitro alanlara verildi sonra 10$ oldu nitro, kendi dedigin sey dahi mantıksız haberin olsun.
evet dostum hemen bakıyorum faturalandırmadan .. 10 deilmis 5 mis ah be 2018de ne yaptığımı nasıl unuturum :(
neresi mantıksız anlamadım?
ayrıca supporttan mesaj geldi çok şükür ^^

Elminsterxld#0007
Çözemezsen yaz logu olan elamanlarla konustururum

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)