Yardım Global Botlist için domain isim önerisi

EmRe#1111
Merhabalar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun , yaz tatiline doğru bir botlist açmaya düşünüyorum zaten varda olayı web site üzerine taşımak istiyorum.Bana güzel bi domain ismi lazım aynı şekilde AddSense onaylata bileceğim bir domain.

Calpim#0008
İyi bayramlar.🙏

Bir müddet araştırdım fakat aklıma gelen bütün isimler hali hazırda alınmış durumda.

Umarım istediğiniz alan adını alabilirsiniz, başarılar.🌈

Efeee👽#0001
İyi bayramlar 🙂

Umarım bulabilirsiniz, İyi forumlar.

kaan#1337
botlist açmak pişmanlıktır 1 2 hafta sonra kapatırsın benden demesi (deneyimliyiz her konuda)

Queaxtra#6164
Merhabalar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun , yaz tatiline doğru bir botlist açmaya düşünüyorum zaten varda olayı web site üzerine taşımak istiyorum.Bana güzel bi domain ismi lazım aynı şekilde AddSense onaylata bileceğim bir domain.
Hocam botlist açmayın tutmayabilir. Bu zamanda artık çok botlist sunucuları var fakat eğer ki açmak isterseniz random isim oluşturucuları var bunlardan isim bulabilirsin. Ayrıca sitesinden bulduğun ismi sorgulatabilirsin.

Umarım iyi yerlere gelirsin 🎈

A R D A#3636
Kolay Gelsin

Konu Sahibi
Emre6408
EmRe#1111
Hocam botlist açmayın tutmayabilir. Bu zamanda artık çok botlist sunucuları var fakat eğer ki açmak isterseniz random isim oluşturucuları var bunlardan isim bulabilirsin. Ayrıca sitesinden bulduğun ismi sorgulatabilirsin.

Umarım iyi yerlere gelirsin 🎈
teşekkür ederim <3

Konu Sahibi
Emre6408
EmRe#1111
etrafta o kadar güzel botlisttler varken neden senin botlistini kullansınlar ki
Bu arada Elimden geleni yapıcam kulanılsın diye bide herkes botunu çok bilsin çok üyesi sunucusu olsun istiyor yeni bir botlist eklenmesi sence iyi olmazmı 🙂

can#0002
Bu arada Elimden geleni yapıcam kulanılsın diye bide herkes botunu çok bilsin çok üyesi sunucusu olsun istiyor yeni bir botlist eklenmesi sence iyi olmazmı 🙂
üyen olmazsa kimse eklemez kimse eklemezse üyen olmaz reklam yapmazsan boşuna uğraşmış olursun umarım reklam yaparsın

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi