- kaanshu#1337
- Selam değerli forum üyeleri, Forum için detaylı rehber başlangıcının 2. gönderisine hoş geldinizdiscordturkiye için detaylı bir rehber hazırlamak istedim merak edip edemeyeceğiniz bir çok detay burada, eksik gördüğünüz bir şey olursa yorumlarda yazmaktan çekinmeyin.
1. Tercihler menüsü "Bildirimler"
İleri görüşlü davranarak bildirimler menüsünün olduğunu sizlere bildirmek istedim, ileride forum yüksek aktifliği kazandığı zaman bildirimlerden
başınızı ağrıtabileceğini düşünüyorum =) Fotoğrafa tıkla!
2. Gizlilik menüsü
Seçeneklerde belirtilen kullanabileceğiniz özellik ayarları aşağıda belirtilmiştir.
3. Şifre ve Güvenlik
Aşağıda gösterildiği gibi
İki adımlı doğrulama özelliğini açtığınız zaman şu şekilde gözükecektir ;
4. Şifre ve Güvenlik "Önerilen Ayarlar"
Ayarlarınızı aşağıda gösterildiği gibi yaptığınız sürece hesabınızın ; çalınma,kapatılma,askıya alınma,dolandırılma gibi olaylarla karşılaşmamasını sağlayacaktır.
1. Tercihler menüsü "Bildirimler"
İleri görüşlü davranarak bildirimler menüsünün olduğunu sizlere bildirmek istedim, ileride forum yüksek aktifliği kazandığı zaman bildirimlerden
başınızı ağrıtabileceğini düşünüyorum =) Fotoğrafa tıkla!
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
2. Gizlilik menüsü
Seçeneklerde belirtilen kullanabileceğiniz özellik ayarları aşağıda belirtilmiştir.
Çevrimiçi durumumu gösterSeçim yapılır ise, başkalarının çevrimiçi olduğunuzu görebilmelerini sağlayacaktır.- Mevcut etkinliğinizi gösterinSeçim yapılır ise, başkalarına hangi sayfayı görüntülediğinizi görebilmelerini sağlar.
Doğum gününü ve ayını göster- Doğum yılını gösterSeçim yapılır ise, diğer kullanıcıların yaşınızı görmesini sağlayacaktır.
Haberler ve güncelleme e-postaları al- Etkinlik özet e-postası alBir süredir ziyaret etmediğinizde yeni içerikler hakkında sizi bilgilendireceğiz.
-
Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.altında ek e-posta seçenekleri bulabilirsiniz.
- Doğum yılını gösterSeçim yapılır ise, diğer kullanıcıların yaşınızı görmesini sağlayacaktır.
- Mevcut etkinliğinizi gösterinSeçim yapılır ise, başkalarına hangi sayfayı görüntülediğinizi görebilmelerini sağlar.
3. Şifre ve Güvenlik
Aşağıda gösterildiği gibi
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
etkinliğini aktifleştirmeniz önerilir.İki adımlı doğrulama özelliğini açtığınız zaman şu şekilde gözükecektir ;
4. Şifre ve Güvenlik "Önerilen Ayarlar"
Ayarlarınızı aşağıda gösterildiği gibi yaptığınız sürece hesabınızın ; çalınma,kapatılma,askıya alınma,dolandırılma gibi olaylarla karşılaşmamasını sağlayacaktır.