umutbayraktar umutxyp Katılım 26 Ara 2021 Mesajlar 184 Tepkime puanı 55 Şehir Antalya 5 Ağu 2022 #1 Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden?
Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden?
Çözüm Aventia 5 Ağu 2022 umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bazı ürünlerin fiyatlarında değişiklik olacak, bu yüzden o ürünler bir süre marketten kaldırıldı. En kısa sürede tekrar eklenecektir.
umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bazı ürünlerin fiyatlarında değişiklik olacak, bu yüzden o ürünler bir süre marketten kaldırıldı. En kısa sürede tekrar eklenecektir.
deleteduser 5 Ağu 2022 #2 umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Ben kaldırılmadan önce sepetime eklemiştim, hala sepetimde. 100 DT Coin olunca almayı denicem Oyla 0 Downvote
umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Ben kaldırılmadan önce sepetime eklemiştim, hala sepetimde. 100 DT Coin olunca almayı denicem
Ninja72Kedi Ninja Kedi#6822 Katılım 2 Şub 2022 Mesajlar 61 Tepkime puanı 8 Şehir Batman 5 Ağu 2022 #3 umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bunun için bir destek talebi açabilirsin böylece yetkililer en kısa sürede sana yardımcı olur! Oyla 0 Downvote
umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bunun için bir destek talebi açabilirsin böylece yetkililer en kısa sürede sana yardımcı olur!
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 5 Ağu 2022 Çözüm #4 umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bazı ürünlerin fiyatlarında değişiklik olacak, bu yüzden o ürünler bir süre marketten kaldırıldı. En kısa sürede tekrar eklenecektir. Oyla 4 Downvote Çözüm
umutbayraktar' Alıntı: Merhaba forum marketinde 100dt coin olmadan önce bazı alabileceğim şeyler vardı kurumsal gibi vs. 100dt coin olunca yok oldu bunlar neden? Genişletmek için tıkla ... Bazı ürünlerin fiyatlarında değişiklik olacak, bu yüzden o ürünler bir süre marketten kaldırıldı. En kısa sürede tekrar eklenecektir.
Carry Carry#2341 Katılım 21 Nis 2022 Mesajlar 132 Tepkime puanı 17 Şehir Aksaray 5 Ağu 2022 #5 Coin nasıl kasıyoruz. Oyla 0 Downvote
deleteduser 5 Ağu 2022 #6 Carry' Alıntı: Coin nasıl kasıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Açılan konulara cevap vererek diye biliyorum Oyla 0 Downvote
Carry' Alıntı: Coin nasıl kasıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Açılan konulara cevap vererek diye biliyorum