Yardım Fikirlerinize ihtiyacım var..

nowongame
Herkese merhaba,
Uzun zamandır geliştirdiğimiz oyuncular arası ilan pazarı projesinin sonuna geldik.
Bu sebepten dolayı logo vb. çalışmalar için maskot karakter önerilerinize ihtiyacımız var.

Bu projede kullanabileceğimiz maskot karakter önerilerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz, örneğin bir oyun konsolu, panda veya başka bir şey..
Yazdığınız maskot karakterini neden seçmemiz gerektiğini de belirtirseniz daha anlamlı olmuş olur.

Son olarak en beğendiğim öneriye 100TL'lik DCuye bakiyesi hediye edeceğim, şimdiden fikirleriniz için teşekkürler. 🥰

Carry#2341
Koca ayı olabilir çok tatalı ve beyenilcegini düşünüyorum güzel bir tasarim ile ortaya güzel bişey çıkabilir başarılar.

TwoWorthy#1500
Oyun konsolunun köşesinde tırmanma pozisyonunda olan bir maymun olabilir. Maymun seçmemin sebebi ise baş harfinin "M" olması. M harfi ticarete yatkınlığı temsil eder. Maymun nft satışlarının popüler olmasının sebeplerinden biride budur.

lordestereol
Herkese merhaba,
Uzun zamandır geliştirdiğimiz oyuncular arası ilan pazarı projesinin sonuna geldik.
Bu sebepten dolayı logo vb. çalışmalar için maskot karakter önerilerinize ihtiyacımız var.

Bu projede kullanabileceğimiz maskot karakter önerilerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz, örneğin bir oyun konsolu, panda veya başka bir şey..
Yazdığınız maskot karakterini neden seçmemiz gerektiğini de belirtirseniz daha anlamlı olmuş olur.

Son olarak en beğendiğim öneriye 100TL'lik DCuye bakiyesi hediye edeceğim, şimdiden fikirleriniz için teşekkürler. 🥰
Wumpus gibi bir canavar olabilir veya benzetilebilir

Roxza#0002
Cidden komik olabilir ama oyun konsolunun üzerinde uyuyakalmış bir kuala olabilir.

KenDayy#0001
Önerim bir Kedi Veya Kediyi Andırabilecek Bir Canavar Çünkü Genelde Dünya Üzerinde İlk Bir Tasarımı Bulunan Veya İlgi Çekebilecek Maskot Vb Şeyler İlgi Çeker Bana Göre.

Sharpy
Aslında proje ismini paylaşsaydınız daha iyi bir maskot bulunabilirdi. Renk olarak maviyi öneriyorum çünkü gücü ve güveni temsil ediyor. Aynı şekilde Saflığı ve Masumluğu temsil eden Tek Boynuzlu Atı da maskot olarak kullanabilirsiniz. Böylece kullanıcılar üzerinde bir güven psikolojisi olabilir.

Konu Sahibi
nowongame
nowongame
Kararımızı aldık, öncelikle buradaki herkese yardımları için teşekkür ediyorum.

Logonun oluşma sürecinden bahsetmek istiyorum;
Bu konuyu açtıktan sonra birçoğunuz buradan veya sunucu üzerinden belirli önerilerde bulundu, hepinizinkini ekibimiz ile inceledik ve üzerinde düşünmeye başladık.

Bunların yanı sıra Discord üzerinden "Miray" adlı arkadaşımız da aynı şekilde iletişime geçti ve önerilerinin olduğundan bahsetti.
unknown.png

Ardından önerileri için dönütü alınca uçuk hayal gücündeki karakterlerden bahsetti.
unknown.png

Bu karakterlerden en çok ilgimi "Beedrill" oldu. Beedrill bir arı, arıların besin zinciri ve süreklilik için önemini hepinizin bildiğini varsayıyorum, eğer bilmiyorsanız makaleye göz atın. Ayrıca Beedrill'in metal uzantılarının olmasını da bu arıyı daha ilgi çekici kılacaktı.

Ekibimiz ile görüştükten sonra kanatlarını iyi değerlendirmemiz üzerinde hemfikir olduk ve ortaya platformumuzun logosu çıktı.
İlan Pazar Logo 2.png

Maskotumuz yukarda gördüğünüz gibi, tüm hak ve tescilleri için başvuruları gönderdik.
Tekrardan Miray ve fikirleri ile yardımcı olan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Umut

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)