Rozetler "Etinkik Katılımcısı" rozetine nasıl sahip olabilirim?

harryzzers#7700
Selamlar.

Forum içerisinde sıkça karşılaştığınz o Etkinlik Katılımcısı rozetini edindiğim bilgiler kadarıyla nasıl sahip olabileceğiniz anlatacağım, umarım bu makale işinize yarar, iyi forumlar dilerim...

Etkinlik Katılımcısı rozeti nedir?
Discord Türkiye'de yapılmış olan etkinliklere katılan kişilere verilen olası havalı bir rozettir.

Etkinlik Katılımcısı rozetine nasıl sahip olabilirim?
Discord Türkiye'de yapılmış olan etkinliklere katılıp başarılı sonuç alan her kişiye bu rozet takdim edilmektedir. Fakat bunun için genel bir etkinlik planlanması lazım. Ben bu rozete sahibim çünkü yılbaşı için bir tasarım etkinliğine katıldım ve rozet verildi.

> Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

4wuqey#0001
Selamlar.

Forum içerisinde sıkça karşılaştığınz o Etkinlik Katılımcısı rozetini edindiğim bilgiler kadarıyla nasıl sahip olabileceğiniz anlatacağım, umarım bu makale işinize yarar, iyi forumlar dilerim...

Etkinlik Katılımcısı rozeti nedir?
Discord Türkiye'de yapılmış olan etkinliklere katılan kişilere verilen olası havalı bir rozettir.

Etkinlik Katılımcısı rozetine nasıl sahip olabilirim?
Discord Türkiye'de yapılmış olan etkinliklere katılıp başarılı sonuç alan her kişiye bu rozet takdim edilmektedir. Fakat bunun için genel bir etkinlik planlanması lazım. Ben bu rozete sahibim çünkü yılbaşı için bir tasarım etkinliğine katıldım ve rozet verildi.

> Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Başarılı sonuç alan her kişiye veriliyor demişsin.Fakat katılan herkese veriliyor diye biliyorum.

Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Ayrıca hocam başarılı olmasına gerek duyulmadan katılan herkese verildi.

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Konu içerisinde yanlış bilgi aktarımı yapılmış. Etkinliklere katılan "her kullanıcı" bu rozete sahip oluyor.

Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
Merhaba, düzelttim. Teşekkürler.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi