Satıldı Erken Onaylanan Geliştirici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SalvadorDali#0987
Hesap rozetleri
HypeSquat Bravery, Aktif Geliştirici, Erken Onaylanan Geliştirici
Hesap kurulma tarihi
20 Haz 2020
ID'nin ilk 3 hanesi
723
Fiyat
10.000 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
hesabım 20 haziran 2020 tarihinde kurulmuştur ilk sahibi benim rozeti kendim aldım ve team owner hesaptır ihtiyaçlarımdan dolayı ve artık fazla discord kullanmıyor olmamdan dolayı satmak istiyorum kurucu maili benim ama 2012 yılından beri tek mailim her yere kayıtlı bu yüzden size mailimi teslim edemem 2012 yılından maillerim var kanıt gösterebilirim kurucu maili olduğumuda kanıtlayabilirim şimdilik aklıma gelenleri yazdım kafanıza takılan detayları ilgilenen arkadaşlarla konuşuruz iyi forumlar
image (1).png
image.png

Son düzenleme:
sworond
Para eden tek şey Erken onaylanan geliştirici oda max 3k 10k hiç güven vermiyor

• Beğen
Tepkiler: reate
Konu Sahibi
SalvadorDali#0987
Para eden tek şey Erken onaylanan geliştirici oda max 3k 10k hiç güven vermiyor
sadece profilde görünen bir rozet olarak bakıyorsun konuya sadece rozeti aktaramıyorsun maalesef hesabımı alıyorsun geliştirici rozeti alıyorsun onaylanmış bir bot alıyorsun sadece havalı görünmek isteyen birisi için bu miktar fazla evet ama satın alıp faydalı bir işte kullanarak botu geliştirip para kazanmak isteyen birisi için güzel bir yatırım ben bu işin ticaretini yapmıyorum ama piyasayıda biliyorum 3k ya hesap var diyen birisi tarafından dolandırılma ihtimalin çok yüksek

sworond
sadece profilde görünen bir rozet olarak bakıyorsun konuya sadece rozeti aktaramıyorsun maalesef hesabımı alıyorsun geliştirici rozeti alıyorsun onaylanmış bir bot alıyorsun sadece havalı görünmek isteyen birisi için bu miktar fazla evet ama satın alıp faydalı bir işte kullanarak botu geliştirip para kazanmak isteyen birisi için güzel bir yatırım ben bu işin ticaretini yapmıyorum ama piyasayıda biliyorum 3k ya hesap var diyen birisi tarafından dolandırılma ihtimalin çok yüksek
10.000₺ Hesap var diyen birisi tarafından dolandırılma olasılığımızda yüksek fiyat yükselince dolandırma ihtimali düşmüyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: erenity
Konu Sahibi
SalvadorDali#0987
piyasa ve fiyatlar hakkında hiçbir bilginiz yok arkadaşlar gelip burda dolandırıcılıkla alakalı saçma sapan yorumlar yapmak normal değil aracı siteler var kimliğinizi alıyorlar ve karşılıklı olarak onaylıyorsun site ürünü teslim almazsan paranı iade ediyor zaten sonrası içinde kanıtları sunduğun takdirde dava açabiliyorsun klasik discord kitlesi rozetin değeri profilde görünmesi değil piyasa ise şuanlık 8 9 binden başlayıp 12bine kadar gidiyor araştırmadan yorum yapıp başka insanların aklını karıştırmayın lütfen önce fikir sahibi olun

Konu Sahibi
SalvadorDali#0987
hesabım satılmıştır arkadaşlar iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi