Satıldı Erken Onaylanan Geliştirici

trixware#1337
Hesap rozetleri
Erken Onaylanan Geliştirici , 1 Yıllık Boost Rozeti , Active Developer , Nitro , Hypesquad Balance
Hesap kurulma tarihi
30 Eki 2020
ID'nin ilk 3 hanesi
663
Fiyat
9000 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Hesapta erken dönemde onaylanmış bot geliştiricisi rozeti ve yeni eklenen active developer rozeti bulunmaktadır. Hesabın boost rozeti 15 mart 2023 tarihinde (4 gün sonra) yıldız halini alıcaktır. (1 Yıl Boost Rozeti)

Hesabın birinci sahibi benim, herhangi bir takım aracılığıyla rozet alınmamıştır (bot takıma dahil değil) lakin bot Youtube üzerinden şarkı çalma özelliğinin yasaklanmasıyla (Rythm sonunu getiren güncelleme) devre dışı bırakılmıştır. Botu tekrardan aktif etmek istiyenlerin Discord'a özelliği kaldırdıklarını kanıtlayıp ticket atması gerekmektedir. Devre dışı bırakıldığında benden bilgi istemişlerdi göndermiştim. Kanıtlayın dediklerinde uğraşamam diyip saldım, zaten botu kullanmıyorum artık.

Hesabın maili verilmeyecektir ilanı satın alan kişi mail adresini ve telefon adresini değiştiricektir. Nedeni ise mail adresine E-Devlet dahil banka hesaplarım ve oyun hesaplarımın kayıtlı olması.

İstanbul - Kocaeli içerisindekilerle ticaret elden yapılabilir. Hesap fiyatı abartılmayacak şekilde pazarlığa açıktır.

Hesabın boostları kendi açmış olduğu sunucuya basılmıştır. Ticaret öncesi hesabın bulunduğu sunuculardan çıkış yapılıcaktır fakat kendi sunucusu olduğu için boosta herhangi bir zarar gelmeyecektir. (sunucu silinmeyecek)

Hesap ile ilgilenen kişilerin forum özel mesajı aracılığıyla iletişime geçmesi gerekmektedir, herhangi bir scam olayında adminlerin olaya müdahelesi açısından daha doğru olucağını düşünüyorum. Ayrıca ilanım item satışda bulunmakta, ticaret eğer elden yapılmayacaksa karşıdaki kişinin güvenliği için item satış tercih edilebilir. Ticaret esnasında hesabın ilk mailinin bende olduğunu ve herhangi bir hesap çalınma olayında yardımcı olucağımı site üzerinden beyan edebilirim. Herhangi bir sorun yaşanması durumunda item satış mesajlarım lehinize olucaktır.

1678548158373.png
1678548203255.png

Son düzenleme:

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi