Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurucu maili veriyorsunuz dimi ayrica hesap owner baska ortak giren yoksa ve taos kurallarina aykiri bisey olmadiysa fiyati aşırı uygun almayi duşunuyorum discord verebilirmisin
Kurucu maili veriyorsunuz dimi ayrica hesap owner baska ortak giren yoksa ve taos kurallarina aykiri bisey olmadiysa fiyati aşırı uygun almayi duşunuyorum discord verebilirmisin
sitede mod v.b degilsin ki onlarda bu tarz seylerle ilgilenmiyor pek boyle herkese karisiyo musun biraz rahatsiz edici insanlar alıyorsa yaptigi seyi bilir zaten,ki arkadasta soylemis dmden alırım o bilgileri diye hesabin idsi senin gozunde cok buyuk bir deger tasiyor sanırım zaten hesabı gormeden satın alamaz hesabı alması da idyi gordugu anlamina geliyor
Ee kanka, hesapları çalın çalın "Orijinal" diye millete yutturun. 2-3 ay sonra da hesap kapansın
Sitede mod vb. olmamam bu bilgileri istemeyeceğim anlamına gelmez, ben buranın bir kullanıcısıyım ve merak edip istiyorum. Ben istemezsem-o istemezse millet nasıl bilinçlenecek?
Bu cellalenmeden gördüğüm kadarıyla fazla kuyruğuna basmışım sanırım, kusura bakma