Botlar ErensiBOT ile bu komutları yazarak serverinizi en güvenli hala getirin.

4wuqey#0001
ErensiBOT ile bu komutları yazarak serverinizi en güvenli hala getirin.

Komutlar:

e!ybotek | Sunucuya Yönetici izinli bot ekleme korumasını ayarlarsınız
Kesinlikle Açılmalıdır!
e!xpermlirolvk | Belirlediğiniz izini içeren rolleri sunucu sahibi dışında kimse birbirine veremez

e!yenihesapengel | Ayarlandığında sunucuya 15 günden yeni hesaplar giremez

e!rolyvk | Yönetici izni olmayan bir role sunucu sahibi dışında kimsenin Yönetici verememesini ayarlarsınız

e!kicklimit | Ayarlandığında Belirlediğiniz Limitten Fazla Kullanıcı Kicklenemez, Kickleyen Banlanır

e!banlimit | Ayarlandığında Belirlediğiniz Limitten Fazla Kullanıcı Banlanamaz, Banlayan Banlanır.

e!kanalsilmelimit | Ayarlandığında Belirlediğiniz Limitten Fazla Kanal Silinemez, Silen Banlanır.

Not: Ayarları yapmadan botun rolünü üste atmayı unutmayınız.

Bana göre bunları açmanız yeterli.ErensiBOT davet linki için :

Kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Tylér ve Kuatyw
umuttd3v#2907
Başarılı, iyi forumlar! ;)

Unrex#9126
Açıkcası ben Erensi Bot'a pek güvenemiyorum. Bir çok sunucu görmüştüm, Erensi Bot olduğu halde çok kolay patlatılabilen. Spam yapılması durumunda pek bir şey yapamıyorum. İyi forumlar.. <3

Unrex#9126
Doğrudur.Güvenlikle alakalı koruma botu paylaşabilirim serverinizi korumanız için.İstermisiniz?
Yok, teşekkür ederim :). ProBot bence gayet yeterli. Otorol kısmında olsun, log kısmında olsun. Açıkcası benim açımdan Discord Platformu'nun en iyi botu diyebilirim.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)